Facebook Pixel Άρης - Φραν Βέλεθ: Θα τρελαθούν τελείως οι Αρειανοί - Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Βέλεθ - Μία ανάσα από υπογραφές!
| 2019-11-03 17:10:00

Θα τρελαθούν τελείως οι Αρειανοί - Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Βέλεθ - Μία ανάσα από υπογραφές!

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα τρελαθούν τελείως οι Αρειανοί - Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Βέλεθ - Μία ανάσα από υπογραφές!

Πρώτη επαφή και συμφωνία. "Καθάρισε" πάλι ο πρόεδρος.

Άρης - Φραν Βέλεθ: Η υπόθεση του Φραν Βέλεθ μονοπωλεί την επικαιρότητα του Άρη, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας έναν από τους πιο πολύτιμους παίκτες τους.

Άλλωστε, ο Βέλεθ δεν βγαίνει από την ενδεκάδα των Κιτρινόμαυρων τη διετία που αγωνίζεται στη Superleague και μόνο τυχαίο δεν είναι που οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο παρελθόν.

Η πρώτη επαφή για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε, με τα μηνύματα να είναι θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει στον Άρη για έναν ακόμα χρόνο και προτίθεται να βάλει… νερό στο κρασί του προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο έχει να κάνει με την οικογένεια του Βέλεθ, η οποία δεν ζει στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί τον κύριο λόγο που ο Ισπανός δεν θέλει να δεσμευτεί για παραπάνω από ένα χρόνο.

Παρ’ όλα αυτά, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει η πρόθεση να λυθούν τα ανοικτά ζητήματα μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων και το πιθανότερο είναι η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

Εάν όλα «κυλήσουν» ομαλά, ο 28χρονος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο που θα ανανεώσει στον Άρη, για να πάρουν… σειρά οι υπόλοιπες υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" από Μπέο σε ΠΑΟΚ – Τρελάθηκε με όσα έγιναν στον Βόλο – Απόφαση-σοκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags