Facebook Pixel ΑΕΛ - ΟΦΗ: 3-2
| 2019-11-03 16:55:00

ΑΕΛάρα για μεγάλα πράγματα! Νίκη επί του ΟΦΗ με ανατροπή - Ακυρώθηκε γκολάρα του Ουάρντα

Sportdog Team
ΑΕΛάρα για μεγάλα πράγματα! Νίκη επί του ΟΦΗ με ανατροπή - Ακυρώθηκε γκολάρα του Ουάρντα

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 3-2.

ΑΕΛ - ΟΦΗ: 3-2

Ματς με πολλά γκολ, ακύρωση τέρματος με VAR, ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία τεράστια νίκη με 3-2.

Μπορεί η ΑΕΛ να μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και να έδειξε τις άγριες διαθέσεις από το πρώτο λεπτό με την ευκαιρία του Νούνιτς, ο ΟΦΗ όμως ήταν αυτός που βρήκε πρώτος δίχτυα. Όχι μόνο αυτό, η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 3' με τον Σεμέντο να κρεμά καταπληκτικά τον Κρίστινσον και μετά από τέσσερα λεπτά σημείωσε και το 0-2 με τον Τσιλιανίδη να περνά δύο παίκτες και να εκτελεί. Στο 10' οι Κρητικοί παραλίγο να κάνουν το 0-3 ύστερα από κεφαλιά του Κουτρουμπή.

Οι Θεσσαλοί όμως δεν είχαν πει την τελευταία της λέξη. Στο 14' ο Μόρας που βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή μείωσε σε 1-2 και στο 35' ο Ουάρντα βρήκε δίχτυα με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση, ένα τέρμα πραγματική... μαγεία. Ωστόσο, χρησιμοποιήθηκε VAR και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στην αρχή της φάσης, κάτι που πυροδότησε μεγάλη ένταση, με τον Αλέξη Κούγια να διαμαρτύρεται στον τέταρτο διαιτητή και τον Κομίνη να τον αποβάλει. Φυσικά ακολούθησε βομβαρδισμός ανακοινώσεων, τις οποίες διαβάσατε στο Sportdog.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ βρήκε χώρους στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να τους αξιοποιήσει. Η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοσή της και στο 68' ισοφάρισε σε 2-2, ύστερα από σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς έξω από την περιοχή, το οποίο κόντραρε στον Γιαννούλη, και κατέληξε στα δίχτυα του Γουάλι. Αυτό ήταν! Η ψυχολογία είχε ανέβει και έτσι οι βυσσινί απέκτησα τα ηθικά αποθέματα για να διεκδικήσουν την ολική ανατροπή.

Και τα κατάφεραν. Στο 79', ο Ντάουντα, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο αντί του Νούνιτς, δέχτηκε την ασίστ του Ουάρντα και με σουτ στο ύψος της περιοχής έκανε το 3-2, ξεσηκώνοντας το AEL FC ARINA, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Με το τρίποντο η ΑΕΛ έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 16.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags