Facebook Pixel Τάσος Κάκος – Παναγιώτης Βαρούχας: Απίστευτο: Ξανά διαφωνία Κάκου-Βαρούχα - "Δεν είναι πέναλτι του Ελ Αραμπί" - "Κόντρα" με Μητρόπουλο!
| 2019-11-04 00:54:00

Απίστευτο: Ξανά διαφωνία Κάκου-Βαρούχα - "Δεν είναι πέναλτι του Ελ Αραμπί" - "Κόντρα" με Μητρόπουλο!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ξανά διαφωνία Κάκου-Βαρούχα - "Δεν είναι πέναλτι του Ελ Αραμπί" - "Κόντρα" με Μητρόπουλο!

Τι είπαν για πέναλτι και καθυστερήσεις στην Τούμπα.

Τάσος Κάκος – Παναγιώτης Βαρούχας: Για ακόμα μία Κυριακή υπάρχουν πολλές αμφισβητούμενες φάσεις από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ για ακόμα μία φορά διαφωνούν για σημαντικές φάσεις οι Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος.

Ο Βαρούχας αρχικά μιλώντας στην «Αθλητική Κυριακή» και στην ΕΡΤ, τόνισε πως στο Ξάνθη – Ολυμπιακός δικαίως διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες για πέναλτι στον Ελ Αραμπί, καθώς σημείωσε πως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης βρήκε τον Μαροκινό επιθετικό με το πόδι.

Ωστόσο, ο Τάσος Κάκος λίγο αργότερα μιλώντας στο «Total Football» του OPEN, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον διαιτητή στην Ξάνθη, δεν ασχολήθηκε κανείς» και συνέχισε για την επίμαχη φάση: «Είναι μία διεκδίκηση της μπάλας και σε αυτές τις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας έχει πλεονέκτημα. Ο Ελ Αραμπί περισσότερο εμποδίζει τον τερματοφύλακα. Προσπαθεί να τον εμποδίσει με το χέρι, παρά να παίξει για την μπάλα. Και ο διαιτητής του VAR θεώρησε πως δεν υπάρχει κάτι, για αυτό δεν του είπε να πάει να το δει».

Στο σημείο αυτό όμως, υπήρξε παρέμβαση του Τάσου Μητρόπουλου που ήταν στο στούντιο και ανέφερε: «Βρίσκει μπάλα ο τερματοφύλακας; Δεν βρίσκει! Θα μπορούσε να είναι πέναλτι». Ωστόσο, ο Κάκος του απάντησε λέγοντας: «Τον εμποδίζει ο επιθετικός. Πώς προσπαθεί να βάλει γκολ ο Ελ Αραμπί; Με την πλάτη; Δεν είναι πέναλτι»!

Χαμός με τις καθυστερήσεις στην Τούμπα και το πέναλτι του ΠΑΟΚ

Όσον αφορά το παιχνίδι της Τούμπας και του πέναλτι του ΠΑΟΚ στο 97’, Κάκος και Βαρούχας συμφώνησαν πως υπάρχει παράβαση του Κουρμπέλη στο μαρκάρισμα του στον Κρέσπο, ενώ ο Κάκος σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού και τις έξτρα καθυστερήσεις μετά το πεντάλεπτο που είχε δείξει αρχικά ο διαιτητής, ανέφερε:

«Ήταν υποχρεωμένος να κρατήσει καθυστερήσεις, αφού υπήρχαν καθυστερήσεις στον έξτρα χρόνο. Είναι κανονικό πέναλτι, τον πάτησε στο πόδι ο ένας και τον έσπρωξε ο Κουρμπέλης. Ο Διούδης έκανε καθυστερήσεις, όπως και ο Ινσούα και σωστά ο διαιτητής κράτησε καθυστερήσεις μετά το πεντάλεπτο. Έπρεπε να τις κρατήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εξέδρα της Τούμπας - Να τι έγινε στον πάγκο του ΠΑΟ - Απίστευτο "ντου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags