Facebook Pixel ΑΕΚ: Δικαίωση Ίβιτς με Οικονόμου - Ήταν 11 πόντους ψηλότερος - Τρελή "τρύπα" - Τσιγκρίνσκι... τέλος;
| 2019-11-04 19:35:00

Δικαίωση Ίβιτς με Οικονόμου - Ήταν 11 πόντους ψηλότερος - Τρελή "τρύπα" - Τσιγκρίνσκι... τέλος;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δικαίωση Ίβιτς με Οικονόμου - Ήταν 11 πόντους ψηλότερος - Τρελή "τρύπα" - Τσιγκρίνσκι... τέλος;

Τους "εξέθεσε" ο Βράνιες! Ποιος δεν υπολογίζεται; Διπλό "μπαμ"!

Αν κάποιος περίμενε το χθεσινό ματς της ΑΕΚ για να διαπιστώσει το πρόβλημα που φέτος εμφανίζει στην καρδιά της αμυντικής της γραμμής, τότε προφανώς δεν είναι… Έλληνας. Ωστόσο, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν το πρώτο μιας σειράς πολύ δύσκολων αναμετρήσεων που περιμένουν την Ένωση, χωρίς να υπολογίζει στην αρωγή του τιμωρημένου Βράνιες.

Ακόμη και με τον Βόσνιο βέβαια, η άμυνα των Κιτρινόμαυρων δεν ήταν και…  μπετόν, ωστόσο η εικόνα του Οικονόμου στο χθεσινό παιχνίδι δικαιώνει τον Ιλια Ιβιτς, ο οποίος έχει θέσει ως βασικό του ζητούμενο εν όψει και Ιανουαρίου και καλοκαιριού τη ριζική αναδιάρθρωση της αμυντικής τετράδας της ΑΕΚ, ξεκινώντας φυσικά από τους στόπερ.

Ο Οικονόμου χρεώνεται τόσο με το πέναλτι που έφερε το 0-1 για τον Ατρόμητο, αλλά και την ισοφάριση των Περιστεριωτών, χάνοντας κεφαλιά από τον κατά 11(!) πόντους κοντύτερο Γιακουμάκη, ο οποίος και σέρβιρε στον Ανδρούτσο το 2-2. Γενικότερα, η παρουσία του διεθνούς στόπερ μόνο ασφάλεια δεν έβγαζε στην υπόλοιπη ομάδα, επηρεάζοντας σε μια-δυο περιπτώσεις και τον (κορυφαίο μεσοαμυντικό της ΑΕΚ χθες), Τσιγκρίνσκι.

Το κακό για τον Κωστένογλου είναι πως με τον Βόσνιο τιμωρημένο και εκτός ομάδας, δεν έχει όπως φαίνεται άλλες αξιόπιστες εναλλακτικές επιλογές. Εκτός αν θεωρηθεί τέτοια ο παντελώς ξεχασμένος πλέον Σβάρνας. Δείγμα μόνο της πολύ μεγάλης "τρύπας" που είχε εξ αρχής το ρόστερ της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη θέση και που δικαιολογεί απόλυτα την αναζήτηση τουλάχιστον δύο κεντρικών αμυντικών από  τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου,  αφού είναι σαφές πως ο Οικονόμου δεν απολαμβάνει εμπιστοσύνης, ο Σβάρνας-κοινώς- δεν υπολογίζεται, ενώ και ο Τσιγκρίνσκι -όπως έχουμε τονίσει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ- δεν είναι "ασφαλής" λόγω της έφεσης του στους τραυματισμούς, αλλά και επίσης είναι άγνωστο αν η ΑΕΚ αποφασίσει τελικά να ενεργοποιήσει την option για ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη απόφαση για Βράνιες στην ΑΕΚ - Θα μείνουν κάγκελο οι οπαδοί - Αν είναι δυνατόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags