Facebook Pixel Νίκος Αναστόπουλος: Ατακάρες για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Άρη
| 2019-11-04 20:26:00

Ατακάρες Αναστό: «Σταθερός ο Ολυμπιακός, τρώει γκολ εύκολα ο ΠΑΟΚ! Πως να σκοράρει ο Άρης;»

Sportdog Team
Ατακάρες Αναστό: «Σταθερός ο Ολυμπιακός, τρώει γκολ εύκολα ο ΠΑΟΚ! Πως να σκοράρει ο Άρης;»

Φοβερή ανάλυση από τον Έλληνα τεχνικό.

Την άποψή του για την εικόνα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Άρη εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στο Metropolis.

Ο έμπειρος προπονητής ξεχώρισε τους Πειραιώτες ως τη σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος, υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος δέχεται γκολ με ευκολία, ενώ για τον Άρη ανέλυσε τον προβληματισμό του για το γεγονός, ότι σκοράρει δύσκολα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Πανιώνιος – Άρης: «Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ανέβασε την απόδοση του αλλά ήταν αργά καθώς ο Πανιώνιος έπαιξε δυνατά και ψυχωμένα ακόμη και με 10 παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στο μη εύκολο γκολ. Ο Ιντέγε κινείται, μαρκάρει, ενοχλεί τα αντίπαλα στόπερ αλλά δεν έχει την ευχέρεια του σκοραρίσματος. Εάν ο σέντερ φορ δεν έχει την ευχέρεια, τα εξτρέμ δεν σκοράρουν πώς θα έρθει το γκολ; Μόνο με στατική φάση. Από τη στιγμή που έμεινε με 10 ο Πανιώνιος θα μπορούσε να παίξει ο Ντιγκινί ως δεύτερος φορ. Ο Γκάμα είναι καλός παίκτης αλλά προχθές δεν ήταν σε καλή ημέρα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να μπει στην περιοχή. Σήμερα εξτρέμ που δε σκοράρει γιατί να μιλάμε; Δεν παίζει στην Premier League στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζει. Ο Βιεϊρίνια τον έβαλε στα άκρα και έκανε δύο γκολ. Όταν γίνεται σέντρα από τον Ντιγκινί θα πρέπει το εξτρέμ να συγκλίνει προς την περιοχή. Δεν έχει και χαφ που πατάνε περιοχή. Ο Τόνσο είναι ένας τέτοιος παίκτης. Μπορεί να κινηθεί».

Την εικόνα του Άρη: «Εάν μένεις πίσω γίνεται ζημιά. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη προσπάθεια στο δεύτερο γύρο για να μπεις στα πλει οφ. Δε φτάνει μια ομάδα να παίζει καλά αλλά θα πρέπει αυτό να ερμηνεύεται με διακρίνεις»

Την ομάδα που ξεχώρισε μέχρι στιγμής: «Ο Ολυμπιακός έχει μια σταθερότητα στην απόδοση του. Εάν δούμε τα παιχνίδια του από την αρχή πάντα σκοράρει. Αυτό ήταν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και ο σκοπός της Ξάνθης ήταν να αμυνθώ παρά να επιτεθώ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο περσινός ΠΑΟΚ. Τρώει γκολ με ευκολία. Οι καθυστερήσεις ήταν παρατραβηγμένες. Ποια κάρτα; Δεν υπάρχουν αυτά. Τι θα δείξουμε καθυστέρηση σε καθυστέρηση; Είναι νόμος. Οι αλλαγές είναι μέσα στις καθυστερήσεις το έχουν στα υπόψιν τους. Δεν μπορεί να δείχνει επτά λεπτά και να προσθέτει άλλα δύο. Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με το εάν».

Το ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ. Εάν η διαφορά παραμείνει στα ίδια επίπεδα, εάν δηλαδή ο ΠΑΟΚ περάσει τον ΟΦΗ και πάει να παίξει με μειονέκτημα μείον 2 βαθμών πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα ενώ εάν αυξηθεί η διαφορά ο ΠΑΟΚ θα τα παίξει όλα για όλα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Τα πλέι οφ αργούν ακόμη. Ακόμη δεν έχει τελειώσει ο α γύρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags