Facebook Pixel Επιτέλους νίκη για τη Λαμία με γκολάρα Τουράμ – Παραπαίει ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-04 22:01:00

Επιτέλους νίκη για τη Λαμία με γκολάρα Τουράμ – Παραπαίει ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιτέλους νίκη για τη Λαμία με γκολάρα Τουράμ – Παραπαίει ο Βόλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο τρίποντο για τους Λαμιώτες με 1-0.

Λαμία - Βόλος ΝΠΣ: Ένα πολύ ωραίο γκολ του Ροζέριο Τουράμ στο 80' ήταν αρκετό για τη Λαμία, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και υποχρέωσε τον Βόλο στην πεμπτη συνεχόμενη ήττα του!

Οι γηπεδούχοι πήραν βαθμολογική ανάσα, καθώς έφτασαν τους 7 βαθμούς και πλησίασαν τον Βόλο, ο οποίος έχει 9.

Το ματς

Η Λαμία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και αυτή που δημιούργησε τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 16’ ο Ρόμανιτς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μελίσσα, ενώ στο 23’ ο Τουράμ αστόχησε με κεφαλιά από κοντά έπειτα από σέντρα του Ρόμανιτς.

Ο Βόλος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 30’ για τράβηγμα του Σκόνδρα στον Γέντρισεκ, όμως ο διαιτητής Τσαμούρης έκρινε πως δεν υπάρχει παράβαση, συμβουλευόμενος το VAR.

Στο 39’ ο Τουράμ απώλεσε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, ενώ ο Μελίσσας νίκησε τον Καραμάνο σε τρεις διαδοχικές φάσεις (48’, 49’ και 53’).

Ο τρομερός γκολκίπερ του Βόλου απέκρουσε εκ νέου το σουτ του Ρόμανιτς στο 71’, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 80’.

Ο Τουράμ έγινε αποδέκτης κάθετης πάσας του Τιρόνε, απέφυγε με εντυπωσιακή ντρίμπλα τον αντίπαλό του και πλάσαρε εύστοχα τον Μελίσσα σε τετ α τετ, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (4-4-2): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (79’ Σάλιακας), Τουράμ, Ρόμανιτς (89’ Βύντρα), Καραμάνος (61’ Τιρόνε)

Βόλος (4-2-3-1): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ (61’ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης (81’ Μάντζης), Ζοάο Ραφαέλ (68’ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Γέντρισεκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags