Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Άνω κάτω η Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό - Να γιατί έφυγε ο Κόβατς - Ατάκες-φωτια σε παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-05 00:05:00

Άνω κάτω η Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό - Να γιατί έφυγε ο Κόβατς - Ατάκες-φωτια σε παίκτες!

Sportdog Team
Άνω κάτω η Μπάγερν πριν τον Ολυμπιακό - Να γιατί έφυγε ο Κόβατς - Ατάκες-φωτια σε παίκτες!

Τα... πήρε και "κάρφωσε" τους ποδοσφαιριστές!

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες με τον Χανς Φλικ ως υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική της ηγεσία.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η "Bild", το διαζύγιο με τον Κροάτη τεχνικό μόνο... ρόδινο δεν ήταν, καθώς ο Κόβατς φέρεται να "κάρφωσε" τέσσερις παίκτες του πριν αποχωρήσει.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο έμπειρος προπονητής άσκησε έντονη κριτική σε τέσσερις ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες, στην οποία πάρθηκε η απόφαση να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Πρώτα απευθύνθηκε στον Σερζ Γκνάμπρι λέγοντάς του "Χάνεις την μπάλα εύκολα" και στη συνέχεια την... είπε στον Κίνγκσλεϊ Κομάν, συγκρίνοντάς τον με τον Τόμας Μίλερ. "Μένεις και κοιτάζεις σταματημένος, ενώ ο Τόμας παλεύει", φέρεται να είπε ο Κόβατς.

Ο Κόβατς μίλησε στον Τιάγκο Αλκάνταρα λέγοντάς του σε έντονο ύφος "Φτάνουν τα τσαλιμάκια", ενώ για τελευταίο άφησε τον Ζερόμ Μπόατενγκ, στον οποίο τα...έχωσε για την αποβολή του κόντρα στην Άιντραχτ, που οδήγησε στη ντροπιαστική ήττα με 5-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags