Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στη Μονακό θα "πάει" ο Ποντένσε - "Τρελή" πρόταση +12 για Τσιμίκα!
| 2019-11-05 13:35:00

Ποια Μαρσέιγ; Στη Μονακό "πάει" ο Ποντένσε - Deal με... 1 ευρώ; - "Τρελή" πρόταση +12 για Τσιμίκα

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποια Μαρσέιγ; Στη Μονακό "πάει" ο Ποντένσε - Deal με... 1 ευρώ; - "Τρελή" πρόταση +12 για Τσιμίκα

Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο! Τι λεφτά παίζουν; Διάβασε να ξέρεις...

Ολυμπιακός: Πέρυσι, στο μισό της σεζόν, απασχόλησε μέρος της μεταγραφικής μας καθημερινότητας με το ενδιαφέρον της -καταγεγραμμένο με πρόταση τον Ιανουάριο, αλλά ως εκεί- για τον Λεονάρντο Κούτρη. 

Φέτος, ενώ κοντεύουμε πλέον στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Μαρσέιγ επιστρέφει, αφού η σεναριολογία των ημερών θέλει τους Φωκαείς να έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε Ντανιέλ Ποντένσε και Κώστα Τσιμίκα.

Διευκρινίσεις λοιπόν για να μην κουραζόμαστε. Θέμα Ποντένσε δεν υπάρχει. Αφενός γιατί η Μαρσέιγ δεν μπορεί να αγοράσει τον Πορτογάλο, ο οποίος τιμολογείται με πάνω από 15 εκατ. ευρώ.

Τα τρομακτικά οικονομικά προβλήματα των Μασσαλών και η αυστηρή επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ λόγω FFP τους υποχρεώνουν να πουλάνε πριν αγοράσουν. Το καλοκαίρι, πουλώντας τρεις παίκτες (Λουίς Γκουστάβο, Οκάμπος και Ν’ Τζιέ) εισέπραξαν 27 εκατ. ευρώ,  τα οποία ακριβώς τα διέθεσαν για την αγορά δύο παικτών, του Αργεντινού φορ Μπενεντέτο και του χαφ Ρονζιέ.

Και τώρα, αν θέλουν να ξοδέψουν έστω και 1 ευρώ, θα πρέπει να το βρουν μέσω πωλήσεων. Και δεδομένα, ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν κοστολογείται με 1 ευρώ. Αφήστε που η Μασσαλία δεν αποτελεί καθόλου ελκυστικό προορισμό για τον Πορτογάλο εξτρέμ και -κυρίως- για τον ατζέντη του, τον Ζόρζε Μέντες.

Αν είναι να τον πάει κάπου στη Γαλλία, γιατί (λέμε τώρα) να μην τον πάει στη Μονακό, η οποία και την οικονομική άνεση έχει να δώσει το απαιτούμενο ποσό και ομάδα απολύτου εμπιστοσύνης του Μέντες είναι;

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Κώστα Τσίμικα. Η Μαρσέιγ, εξακολουθεί -κοντεύει χρόνο- να ψάχνει έναν αριστερό μπακ. Δεν τον βρήκε τον περασμένο Ιανουάριο, δεν τον βρήκε το καλοκαίρι και η "τρύπα" στη συγκεκριμένη θέση, χάσκει.

Λογικό απολύτως με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο διεθνής μπακ να έχει "γυαλίσει" και στη Μαρσέιγ, αλλά αφενός όπως έχουμε ξεκαθαρίσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός δεν πουλάει τον Ιανουάριο, αλλά ακόμη και αν μπει στη διαδικασία να το κάνει, θα πρέπει να έρθει μια... τρελή πρόταση, ύψους +12 εκατ. ευρώ. 

Χρήματα που -απλά και ξάστερα- δεν υπάρχουν στη Μαρσέιγ, η οποία πάντως μπορεί να συνεχίσει όσο θέλει το τσεκάρισμα των δύο παικτών. Αυτό τουλάχιστον, δεν κοστίζει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Οβίδα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Τελειώνει" κορυφαίος παράγοντας - Θα... τρελαθούν στον Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags