Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα... σαρώνει όλα ο Δώνης - "Τελειώνει" τρεις παίκτες - Μεταγραφή τον Γενάρη
| 2019-11-05 15:13:00

Τα... σαρώνει όλα ο Δώνης - "Τελειώνει" τρεις παίκτες - Όλοι του Νταμπίζα - Μεταγραφή τον Γενάρη!

του Νίκου Στεργίου
Τα... σαρώνει όλα ο Δώνης - "Τελειώνει" τρεις παίκτες - Όλοι του Νταμπίζα - Μεταγραφή τον Γενάρη!

Φοβερές εξελίξεις στον ΠΑΟ. Απόφαση Αλαφούζου. Διαβάστε ονόματα.

Παναθηναϊκός: Η στροφή, μετά την αποπομπή του Νίκου Νταμπίζα, είναι προφανής. Πρώην τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" και Γιώργος Δώνης είχαν από κοινού συμφωνήσει στο τέλος της περασμένης σεζόν να προσπαθήσουν, στο πλαίσιο πάντα της "σφιχτής" οικονομικής πολιτικής, να μπολιάσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποιότητα το ρόστερ των Πρασίνων.

Προφανώς συζητήσιμο αν το κατάφεραν, αφού οι καλοκαιρινές προσθήκες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχουν βγει, οπότε μετά την απομάκρυνση "Ντάμπι" και ο προπονητής, μοιραία αποδέχτηκε τη... νομοτέλεια, που σύμφωνα και με το ρεπορτάζ αποτελούσε και προσωπική επιθυμία του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου, την επιστροφή δηλαδή στο περυσινό πλάνο, με τη χρησιμοποίηση και την αξιοποίηση του ελληνικού στοιχείου.

Χαρακτηριστικές της εν λόγω στροφής οι ενδεκάδες που χρησιμοποιήθηκαν στα παιχνίδια που ο Νίκος Νταμπίζας δεν αποτελεί στέλεχος του συλλόγου και παράλληλα ενδεικτικό και του τι... έρχεται για αρκετούς απ' όσους αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός πλέον προτιμάει -συνολικά, από τη διοικητική κορυφή ως και το προπονητικό επιτελείο, που προσαρμόστηκε…- τον Αλεξανδρόπουλο από τον Φάουστο, τον Χαζηγιοβάνη από τον Μπεκ, τον Μαυρομάτη και τον Αποστολάκη από τον Νούνες.

Διόλου τυχαία η αναφορά στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αφού και οι τρεις είτε δεν έχουν πατήσει καθόλου χορτάρι είτε ελάχιστα. Και παρότι είναι μάλλον ειρωνικό σε μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε αρκετά το περασμένο καλοκαίρι με τις λύσεις συμβολαίων των "κομμένων", χωρίς ουσιαστικά (εκτός του Άλτμαν) να καταφέρει έστω και μία, να συζητάμε για διακοπές συμβολαίων, κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, τουλάχιστον ως πρόθεση από τη μεριά των διοικούντων των Πράσινων.

Από τη στιγμή που είναι σαφές πως ο Νούνες δεν υπολογίζεται, ο Φάουστο έχει φτάσει Νοέμβριος και ακόμη δεν είναι έτοιμος για να βγάλει ημίχρονο, ενώ η ευπάθεια του Μπεκ επιβεβαιώνεται στην καθημερινότητά του στον Παναθηναϊκό, θεωρείται σίγουροι πως θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση με τους εν λόγω τρεις και όλοι τους να λύσουν (αμοιβαία προφανώς) τα συμβόλαιά τους, αποδεσμεύοντας ένα ποσό που μπορεί να μην είναι σημαντικό, αλλά σίγουρα για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού μπορεί -για παράδειγμα- να συμβάλλει ώστε τον Ιανουάριο να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής, που θα  μπορεί να βοηθήσει και θα υπολογίζεται…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Αυτός χτύπησε τον Διούδη στη φυσούνα - Έξαλλος ο Σαββίδης - Απίστευτος Βιεϊρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags