Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Καψούρα" του Γιώργου - "Χυλόπιτα" Μπουζούκη - "Τρελάθηκαν" στην Τούμπα
| 2019-11-06 10:47:00

"Καψούρα" του Γιώργου - Zήτησε 3 εκατ. ο ΠΑΟ - "Χυλόπιτα" από Μπουζούκη - "Τρελάθηκαν" στον ΠΑΟΚ!

του Νίκου Στεργίου
"Καψούρα" του Γιώργου - Zήτησε 3 εκατ. ο ΠΑΟ - "Χυλόπιτα" από Μπουζούκη - "Τρελάθηκαν" στον ΠΑΟΚ!

Τι έγινε με Λουτσέσκου, Μπράνκο, Νταμπίζα. Όλο το παρασκήνιο-φωτιά.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πέρυσι, είχαν ανταλλάξει φανέλες. Δείγμα αμοιβαίας εκτίμησης και αναγνώρισης. Φέτος, στο κυριακάτικο ματς, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μπουζούκης αμέσως μετά το τέλος του ματς, αγκαλιάστηκαν και αποχώρησαν έτσι από το γήπεδο, προκαλώντας και τη διαδικτυακή αποθέωση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος πόσταρε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media φωτογραφία των δύο ποδοσφαιριστών με το απολύτως χαρακτηριστικό σχόλιο "παικταράδες".

Ενδεικτικό μόνο της αναγνώρισης που απολαμβάνει ο άσος του "τριφυλλιού" απ' όλον τον οργανισμό του Δικεφάλου. Δεν είναι φετινό το φαινόμενο. Από πέρυσι, αρκετοί στην Τούμπα βλέποντας το ξεπέταγμα του 21χρονου μέσου, τον έβαλαν στα ραντάρ τους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρούσε τον "Μπούζου" ως μια ιδανική προσθήκη για συμπλήρωμα αρχικά των Δημήτρη Πέλκα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον επιθετικό, αλλά και ικανό να μπορέσει, σε διάφορες παραλλαγές, να βοηθήσει και στα άκρα. 

Ο τεχνικός διευθυντής, Μάριο Μπράνκο, από τον περασμένο Δεκέμβριο κιόλας αναζητούσε πληροφορίες για τον νεαρό άσο και πώς θα μπορούσε να βάλει τα ασπρόμαυρα.

Δεν δυσκολεύετηκε να πείσει την οικογένεια Σαββίδη για να διεκδικηθεί ο Γιάννης Μπουζούκης το περασμένο καλοκαίρι ενόσω δεν είχε ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, αφού όπως... φαίνεται ο Έλληνας μέσος αποτελεί "καψούρα" του Γιώργου.

Ο Δικέφαλος όχι απλώς ρώτησε, αλλά ενημέρωσε για συγκεκριμένο ποσό (και αντισταθμιστικά οφέλη) που μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νταμπίζας όμως αξίωσε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ, κάτι που στάθηκε σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας.

Όχι όμως τόσο όσο η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος αν επέμεινε ή αν συναινούσε να πάει στην Τούμπα, πολύ απλά, αξιοποιώντας και το θέμα της -εκκρεμούς τότε- ανανέωσης του συμβόλαιού του, θα πήγαινε. Ήθελε όμως να μείνει στον Παναθηναϊκό, να επεκτείνει το συμβόλαιό του και αυτό τελικά έγινε.

Κι αυτό τελικά, με τρόπο και λόγους που γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι, αύξησε ακόμη περισσότερο την εκτίμηση των ανθρώπων του Δικεφάλου προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Αυτός χτύπησε τον Διούδη στη φυσούνα - Έξαλλος ο Σαββίδης - Απίστευτος Βιεϊρίνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags