Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτή τα... σκάει για Λημνιό - Μίνιμουμ 10 εκατομμύρια - Toν "τρώει" ο Μασούρας
| 2019-11-06 12:12:00

"Σεισμός" στην Τούμπα - Αυτή τα... σκάει για Λημνιό - Μίνιμουμ 10 "χαρτιά" - Toν "τρώει" ο Μασούρας

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σεισμός" στην Τούμπα - Αυτή τα... σκάει για Λημνιό - Μίνιμουμ 10 "χαρτιά" - Toν "τρώει" ο Μασούρας

"Nτου" πρώην ΠΑΟΚτσή. Πιο φθηνός του Ολυμπιακού. Xαμός...

ΠΑΟΚ: Δεν αποτελεί είδηση ότι ο Δημήτρης Λημνιός τσεκάρεται συνεχώς από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Κατάσταση... χρόνων για τον διεθνή εξτρέμ, φέτος απλώς έχει αναζωπυρωθεί εξαιτίας της καλύτερης απόδοσης της επαγγελματικής καριέρας του 21χρονου άσου, του εντυπωσιακού ξεκινήματός του στη σεζόν (έχει ήδη αριθμούς σε γκολ και ασίστ που δεν είχε συνολικά σε σεζόν ολόκληρες τα προηγούμενα χρόνια), αλλά και το ότι το προσεχές καλοκαίρι θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Τελευταίες ομάδες που γράφτηκε πως είχαν απεσταλμένους στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ήταν οι Αϊντραχτ, Μονακό, Άντερλεχτ και Σασσουόλο. Για τον βελγικό μάλιστα σύλλογο, υπήρξε αναπαραγωγή και από media της χώρας. Γι’ αυτό, να ξεκινήσουμε από εκεί. Ο μέχρι πρόσφατα (έφυγε) τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν, εννοείται πως ήξερε τον παίκτη και ήταν αυτός που τον είχε φέρει στις λίστες του τμήματος scouting.

Ως εκεί όμως. Τα χρήματα που θα συζητούσε ο ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενη πρόταση για τον Έλληνα άσο (μεγάλο ρόλο θα παίξει και το timing...) είναι μίνιμουμ 8-10 εκατ. ευρώ (υπενθυμίζουμε πως το buy-out του διεθνούς μεσοεπιθετικού είναι 15 εκατ.). Τέτοιο ποσό ξεπερνάει κατά πολύ τις δυνατότητες της Άντερλεχτ, ενώ ανεξαρτήτως απ' αυτό, ο βελγικός σύλλογος δεν συγκαταλέγεται και στις προτεραιότητες του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Προχωρώντας στη... βολική και συνηθισμένη "ύποπτο" Αϊντραχτ, ούτε εδώ υπάρχει καπνός. Αφενός άνθρωπος του γερμανικού συλλόγου δεν ήταν στην Τούμπα την Κυριακή, αφετέρου δεν... χρειάζεται (υπάρχει απ' ευθείας σύνδεση με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον παίκτη) και τρίτο και κυριότερο, από την ελληνική αγορά η Αϊντραχτ έχει στην κορυφή της λίστας της -θεωρώντας τον μάλιστα και πιο οικονομική επιλογή- τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού.

Για τη Σασσουόλο δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση προς και από τον οποιονδήποτε πως είχε και αυτή άνθρωπο της στην Τούμπα,  ενώ εκτιμάται ως εξαιρετικά αμφίβολο αν και κατά πόσον μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Και έτσι, καταλήγουμε στη Μονακό, η οποία όντως είχε απεσταλμένο στην Τούμπα, όντως παρακολουθεί τον παίκτη και προφανώς έχει τη δυνατότητα να καλύψει το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του.

Ωστόσο, το scouting των Μονεγάσκων είναι σε πολύ πρώιμο επίπεδο, δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων (που όντως ενδιαφέρονται για τον διεθνή εξτρέμ και δεν έχουν μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί), αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο πως τουλάχιστον αυτοί, πληρούν όλα τα κριτήρια για να μετατραπεί το scouting που κάνουν στον Έλληνα άσο σε μια ρεαλιστική μεταγραφική υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Γνωριστήκαμε λόγω Χουλτ - Μπήκα στην Τούμπα με τον... Γιαννακόπουλο - Τα είχε με παίκτες του ΠΑΟΚ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags