Facebook Pixel Sportdog.gr | Λίβερπουλ: Δυο ματς σε δύο μέρες... όπως το 1986!
| 2019-11-06 17:48:00

Λίβερπουλ: Δυο ματς σε δύο μέρες... όπως το 1986!

Sportdog Team
Λίβερπουλ: Δυο ματς σε δύο μέρες... όπως το 1986!

Tο είχε κάνει και πριν από 33 χρόνια!

Η Λίβερπουλ, ενημερώθηκε επίσημα από την English Football League πως το ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ πρέπει να διεξαχθεί την 17η Δεκεμβρίου, μια μέρα πριν από τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου θα συμμετέχουν οι «κόκκινοι» στο Κατάρ.

Ο σύλλογος, ανακοίνωσε πως ναι μεν εξετάστηκαν και άλλες ημερομηνίες, όμως αποδείχθηκε πως δεν θα μπορούσε ν' αλλάξει η μέρα διεξαγωγής του προημιτελικού με τους «χωριάτες» και έτσι η Λίβερπουλ θα παρατάξει δυο διαφορετικές ομάδες, σε δύο διαφορετικά ματς, με απόσταση μιας ημέρας, σε... δυο διαφορετικές ηπείρους!

Δυο ματς στα... καπάκια, είχε παίξει η ομάδα και πριν από 33 ολόκληρα χρόνια, όταν τότε στον πάγκο βρισκόταν ο Κένι Νταλγκλίς.

Τον Δεκέμβριο του 1986, στο πλαίσιο της Boxing Day (26 Δεκέμβρη παραδοσιακά) οι «κόκκινοι» αντιμετώπισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκαν με σκορ 1-0 και την αμέσως επόμενη μέρα έπρεπε να παίξουν ξανά για το πρωτάθλημα, απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, παίρνοντας νίκη με σκορ 1-0 στην 27η του μηνός!

 

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags