Facebook Pixel Οι άλλοι γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-23 23:50:00

Οι άλλοι γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άλλοι γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουκουλάκης και Κάκος ήταν οι πρωταγωνιστές της 19ης αγωνιστικής, με τα πέναλτι - φαντάσματα που έδωσαν σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Σε ρόλους κομπάρσων οι υπόλοιπες ομάδες...

Με το ζόρι τους σπρώχνουν τους δυο αιώνιους, σε βάρος όλων των άλλων ομάδων. "Αυτό είναι το περίφημο 50-50 που θέλουν οι δύο διεκδικητές του τίτλου;", αναρωτιούνται οι αντίπαλοί τους.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί ή δεν θυμούνται, ο sportdog υπενθυμίζει...

Στην Τρίπολη, ο Κουκουλάκης χάρισε πέναλτι στον Ολυμπιακό, σε μαρκάρισμα του Ορόθκο στον Φουστέρ. Η φάση ήταν καθαρή. Ο Ορόθκο βρήκε την μπάλα, πριν πέσει ο Φουστέρ. Από το πέναλτι αυτό προήλθε το γκολ της νίκης του Ολυμπιακού, η οποία στέρησε από τον Αστέρα έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός!

Δείτε το βίντεο...

Στη Ν. Σμύρνη, ο Κάκος πρόσφερε στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να ισοφαρίσει ...στα γρήγορα τον Πανιώνιο. Ο Κουμορτζί μάρκαρε τον Λέτο στην περιοχή, έκοψε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής έστησε την μπάλα στα 11 μέτρα, από όπου ο Σισέ ισοφάρισε. Ένας βαθμός κερδισμένος για τον Παναθηναϊκό, δύο χαμένοι για τον Πανιώνιο που παλεύει να σωθεί.

Δείτε και αυτή τη φάση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags