Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Δεν ήταν μόνο ο Σα - Αυτός έδειξε τα... καρύδια του - Μαγκιά από Μαρτίνς - "Τρώει" Λοβέρα!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-06 22:39:00

Δεν ήταν μόνο ο Σα - Αυτός έδειξε τα... καρύδια του - Μαγκιά από Μαρτίνς - "Τρώει" Λοβέρα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν ήταν μόνο ο Σα - Αυτός έδειξε τα... καρύδια του - Μαγκιά από Μαρτίνς - "Τρώει" Λοβέρα!

Τρελό θράσος από τον μικρό. Θα γίνει μεγάλος παίκτης!

Ολυμπιακός - Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-0 από τη Μπάγερν στο Μόναχο, ωστόσο το παιχνίδι είχε ορισμένα κέρδη για τους Πειραιώτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν σθεναρά και έχασαν δύσκολα από τους πολυδιαφημισμένους αντιπάλους τους.

Πέραν του καταπληκτικού Ζοσέ Σα, που ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του με σπουδαίες αποκρούσεις, οι Ερυθρόλευκοι είδαν τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να μπαίνει για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα σε αγώνα Champions League και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις.

Σε ένα ματς που ο Ποντένσε μάλλον υστέρησε, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο νεαρός Σέρβος ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης του Ολυμπιακού. Άλλωστε ήταν ο πρωταγωνιστής στη μοναδική αξιόλογη φάση της ομάδας του, όταν πλάσαρε λίγο άουτ στο 17’, ενώ υπήρξαν ακόμα ορισμένες στιγμές που εντυπωσίασε με το θράσος του και ταλαιπώρησε ιδιαιτέρως τον προσωπικό του αντίπαλο, Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος αποτελεί επίσης ένα τεράστιο ταλέντο.

Μπορεί να μην έχει πάρει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα, όμως ο Ραντζέλοβιτς επιβεβαίωσε απόψε την εικόνα που μας είχε δείξει το καλοκαίρι, όταν ήρθε από το… πουθενά και «καθάρισε» την Κράσνονταρ με δύο γκολ. Αυτή, δηλαδή, ενός παίκτη που δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και το ποδοσφαιρικό του θράσος περισσεύει.



Ο 22χρονος άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία του και φυσικά αξίζουν εύσημα και στον Πέδρο Μαρτίνς, που δεν δίστασε να τον ρίξει στα βαθιά επιλέγοντας να τον ξεκινήσει σε ένα ματς του υψηλού επιπέδου.

Ο Ραντζέλοβιτς φανέρωσε ξανά ότι έχει τις ικανότητες και τα «κότσια» να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη και ο προπονητής του πιστώνεται το γεγονός ότι έχει πιστέψει στο ταλέντο του και του δείχνει συνεχώς το πόσα ποντάρει σε εκείνον.

Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση και δείχνει την πρόοδο του Ραντζέλοβιτς έχει να κάνει με την προτίμηση του Μαρτίνς στον Σέρβο αντί του Μάξι Λοβέρα. Δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες, με τη διαφορά ότι ο Αργεντινός αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού, που επέμεινε για την απόκτησή του.

Κι όμως, απόψε ο Λοβέρα είδε το ματς από την εξέδρα, με τον άμεσο «ανταγωνιστή» του να παίρνει φανέλα βασικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Του "κλέβουν" παικταρά - Πάει στο NBA - Δεν μπορεί να κάνει τίποτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags