Facebook Pixel Sportdog.gr | Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ-Σίτι στην Premier League - "Μονομαχία" Στέρλινγκ-Φιρμίνο
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-10 09:10:00

Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ-Σίτι στην Premier League - "Μονομαχία" Στέρλινγκ-Φιρμίνο

Sportdog Team
Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ-Σίτι στην Premier League - "Μονομαχία" Στέρλινγκ-Φιρμίνο

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές.    

 

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται στο Άνφιλντ για την 12η αγωνιστική της Premier League, στο ντέρμπι κορυφής για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 31 βαθμούς και 6 μπροστά από την Σίτι, περσινή κάτοχο του τίτλου.

Και οι δυο ομάδες προέρχονται από νίκες και μάλιστα με ανατροπή. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε από την έδρα της Άστον Βίλα καταφέρνοντας να πάρει τους 3 βαθμούς στο 94’ με τον Μανέ.

Οι Πολίτες από την άλλη με γκολ του Γουόκερ στο 86' επιβλήθηκαν με 2-1 της Σαουθάμπτον και θα παλέψουν για τη νίκη, ενάντια στη Λίβερπουλ ώστε να μείνουν σε τροχιά τίτλου.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καθώς νοκ-άουτ βρίσκονται οι Νταβίντ Σίλβα, Σανέ, Λαπόρτ, Ζιντσένκο και Ρόντρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ από την άλλη χωρίς σημαντικές απώλειες θα παραταχθεί με τα δικά του... όπλα για να πάρει τη νίκη!

Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο δείχνουν ασταμάτητοι φέτος με τους Κόκκινους, σ’ ένα παιχνίδι που θα καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σήμερα στις 18:30 τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο Νησί και το Πάμε Στοίχημα για ακόμη ένα παιχνίδι δίνει περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίκτες στο Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν επίσης και σε επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο παιχνίδι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι. Μια από τις καλές επιλογές που προσφέρει είναι το ακριβές σκορ αγώνα να είναι 2-1, 2-2 ή 1-3 σε απόδοση 3,75.

Επίσης πολύ καλή απόδοση δίνει το συνδυαστικό να σκοράρει ο Ραχίμ Στέρλινγκ και υπάρξουν πάνω από 10 κόρνερ στο παιχνίδι σε απόδοση 4,75 ή ο Φιρμίνο να σκοράρει και να μπουν από 4, 5 ή και 6 γκολ στον αγώνα σε απόδοση 5,50.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags