Facebook Pixel Να τι είπε ο Δώνης στους μικρούς - Η αναφορά στον γιο του, Τάσο και τα σενάρια
| 2019-11-07 18:00:00

Απίστευτος Δώνης - Έτσι κάνει τριπλό deal-φωτιά - "Γλεντάει" Νταμπίζα - "Κάγκελο" στον ΠΑΟ

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Δώνης - Έτσι κάνει τριπλό deal-φωτιά - "Γλεντάει" Νταμπίζα - "Κάγκελο" στον ΠΑΟ

Το πήρε πάνω του! Μένουν με την όρεξη. Δεν έχει ξαναγίνει...

Σημειώναμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ το τι ακριβώς συμβαίνει με το σίριαλ (και μάλιστα κακόγουστο) των παρατεταμένων διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού με τους 18χρονους ποδοσφαιριστές της k19 του συλλόγου και πως αυτές κοντεύουν πλέον να… χρονίσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Σερπέζης, Αθανασακόπουλος και Βαγιαννίδης, οι τρεις από αυτούς που το καλοκαίρι τους προτάθηκε επέκταση συμβολαίου με συγκεκριμένους όρους -όπως σε κάθε άλλον προερχόμενο από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού που αξιολογήθηκε πως πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιο του- και που ακόμη δεν έχουν υπογράψει.

Για τον Σερπέζη υπήρξε η πληροφορία-διαρροή την περασμένη εβδομάδα πως έχει συμφωνήσει, υπογραφές όμως και ανακοινώσεις ακόμη δεν έχουν προκύψει. Με τους Αθανασακόπουλο και Βαγιαννίδη προφανώς η εμπλοκή διατηρείται, αφού όχι μόνο δεν προκύπτει σύγκλιση των δύο πλευρών, αλλά καθημερινά ανακύπτουν σενάρια που θέλουν τους δύο νεαρούς άσους να "πολιορκούνται" από άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες (χωρίς, ειδικά στην περίπτωση του Βαγιαννίδη να απουσιάζει η προοπτική του εξωτερικού).

Η κατάσταση προφανώς και κινητοποίησε τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα (και απολύτως αληθή) τις προηγούμενες μέρες είχε τετ-α-τετ με τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να τους εξηγήσει την κατάσταση και τον λόγο που κατά τη γνώμη του θα πρέπει να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό.

Το επιχείρημα του, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό, αφού χαρακτηριστικό παράδειγμα έφερε τον γιο του, Τάσο, ο οποίος πάνω κάτω στην ηλικία των τριών είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό μετακομίζοντας στο Τορίνο και την πριμαβέρα της Γιουβέντους, σε μια μεταγραφή που είχε προκαλέσει ντόρο και είχε προβληθεί ως άκρως ενεργητική για την καριέρα και την εξέλιξη του διεθνούς πλέον επιθετικού. 

Ο πατέρας του όμως και προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει διαφορετική άποψη, την οποία και δεν δίστασε να μοιραστεί με τους "τρεις", αφήνοντας μάλιστα και αιχμές για το ότι "κάποιοι σας φουσκώνουν τα μυαλά". Ανέφερε λοιπόν χαρακτηριστικά το "τρένο": "Ήταν μεγάλο λάθος που ο Τάσος πήγε στη Γιουβέντους σε αυτήν την ηλικία. Έπρεπε να είχε κάνει μικρότερα, πιο σίγουρα και σταθερά βήματα, με μεγαλύτερη υπομονή και τότε θα είχε ακόμα καλύτερη εξέλιξη η καριέρα του".

Εντυπωσιακή η ατάκα του Δώνη και προφανώς με περισσότερους των τριών πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού αποδέκτες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ΠΑΟ και ποια Τούμπα; Θα τους "κουφάνει" όλους ο Μπουζούκης - Εκεί θέλει να πάρει μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags