Facebook Pixel Τι "τρέχει" με Αουγούστο, Ζαμπά και Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ
| 2019-11-09 11:25:00

Σκάνε βόμβες στον ΠΑΟΚ - Δεν είναι μόνο ο Ζαμπά - Αυτοί είναι στη "μαύρη λίστα" - Aπίθανα ονόματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάνε βόμβες στον ΠΑΟΚ - Δεν είναι μόνο ο Ζαμπά - Αυτοί είναι στη "μαύρη λίστα" - Aπίθανα ονόματα!

"Τρέμουν" ξένος άσος και διεθνής Έλληνας. Ποιος τη... γλιτώνει;

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Λέο Κορνατσίνι, του Βραζιλιάνου ατζέντη στη Θεσσαλονίκη, αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως ο σκοπός της ήταν απλώς να… επιταχυνθούν οι διαδικασίες (κατόπιν απαίτησης του ΠΑΟΚ) για παραχώρηση του Λεό Ζαμπά τον Ιανουάριο. 

Όχι με μεταγραφή, αφού δεν υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον, αλλά με δανεισμό. Και ο Βραζιλιάνος ατζέντης, ανεξαρτήτως των εκκρεμών υποθέσεων με την πρώην εταιρεία μάνατζμεντ όπου και άνηκε, εκπροσωπώντας τον Ζαμπά, είναι ο "άνθρωπος" που εμπιστεύεται ο ΠΑΟΚ για να ζητήσει βοήθεια στο να βρεθεί λύση με το"αγκάθι" της νέας στέγης του 21χρονου εξτρέμ.

Άλλο θέμα όμως, δεν υπήρχε. Κυκλόφορησε πως ανάλογη απαίτηση είχε ο ΠΑΟΚ και για τον έτερο των Βραζιλιάνων, τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι με τον Κορνατσίνι να είναι αυτός που επωμίστηκε για λογαριασμό του Δικεφάλου τα… απαραίτητα, χωρίς όμως να εκπροσωπεί τον 22χρονο μέσο.

Να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση εκ μέρους του Δικέφαλου για παραχώρηση του Αουγκούστο. Είναι γεγονός πως… μάτια δεν βγάζει, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την πρόοδο και το επίπεδο προσαρμογής του στα αγωνιστικά δεδομένα, τελείως άγνωστα γι’ αυτόν. Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του λοιπόν τον Ιανουάριο, ούτε καν ως… σκέψη έχει τεθεί και φυσικά δεν τέθηκε και στον μάνατζερ ο οποίος ήταν αυτός που τον έφερε στην Τούμπα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, όπως έχουμε επισημάνει, πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις τον Ιανουάριο. Ή, πως στον ΠΑΟΚ δεν θα είχαν πρόβλημα να προκύψουν άλλες, πέραν των "αναμενόμενων" (βάσει του ενδιαφέροντος που υπάρχει για διάφορους παίκτες του Δικεφάλου). 

Για παράδειγμα, μια πρόταση για τον Ελ Καντουρί δεν θα "καίγονταν" χωρίς συζήτηση ή ακόμη ακόμη, και σε περίπτωση που ο Πασχαλάκης θα αποφάσιζε να πάει κάπου προκειμένου να ανακτήσει ρόλο βασικού, είναι ένα ενδεχόμενο που στον Δικέφαλο» θα εξέταζαν (αν φυσικά ήταν και συμφέρον). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Toν "καθαρίζει" ο Φερέιρα - Δίνει τη... χαριστική βολή σε ξένο άσο - Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags