Facebook Pixel Επική ατάκα Ολιβέιρα για Μακέντα: "Του εύχομαι να βάλει πολλά γκολ, εκτός από το μεταξύ μας ματς"
| 2019-11-09 14:40:00

Επική ατάκα Ολιβέιρα για Μακέντα: "Του εύχομαι να βάλει πολλά γκολ, εκτός από το μεταξύ μας ματς"

Sportdog Team
Επική ατάκα Ολιβέιρα για Μακέντα: "Του εύχομαι να βάλει πολλά γκολ, εκτός από το μεταξύ μας ματς"

Πέταξε ωραίες ατάκες ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ.

Στη Nova έκανε δηλώσεις ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και πέταξε ορισμένες τρομερές ατάκες για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς νιώθει που τελικά η στατιστική υπηρεσία δεν του μέτρησε το χατ-τρικ στον αγώνα με τον Ατρόμητο:
«Για μένα προσωπικά είναι χατ-τρικ. Μου κάνει το ίδιο τι μπορεί να σκέφτονται. Ο τρόπος που σκέφτομαι και γνωρίζω το ποδόσφαιρο μπορεί να έχει χρεωθεί σαν αυτογκόλ στον τερματοφύλακα, αλλά εγώ θεωρώ ότι ήταν ένα γκολ κανονικό όμως πλέον είναι παρελθόν. Αυτό που σκέφτομαι πλέον είναι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό και πώς θα κερδίσουμε. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό».



Για το πώς περιμένει το δεύτερο ντέρμπι για τον ίδιο στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Πρώτα απ’ όλα σε σχέση με το πρώτο ντέρμπι που συμμετείχα θέλω να είναι το αποτέλεσμα διαφορετικό. Ηττηθήκαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, οπότε τώρα θέλω διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως η ομάδα θα τα πάει πολύ καλά».

Για το αν γνωρίζει κάτι από τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω πολύ καλά τον Παναθηναϊκό. Από τους παίκτες του γνωρίζω τον Φεντερίκο Μακέντα γιατί παίξαμε ένα χρονικό διάστημα μαζί στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού γνωρίζω πως είναι καλοί ποδοσφαιριστές και ξέρω ότι δίνουν πολλά περισσότερα στα μεγάλα ματς. Έχω δει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και κυρίως το δεύτερο ημίχρονο, είδα τις φάσεις πως ισοφάρισαν, πώς κέρδισαν το πέναλτι, πώς το έχασαν. Οι συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ μου λένε πως είναι πολύ καλοί παίκτες, είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Όμως επαναλαμβάνω: πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα κερδίσουμε!».



Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον Μακέντα: «Αυτό που θέλω να ευχηθώ στον Μακέντα είναι ότι καλύτερο. Του εύχομαι να κάνει μία πάρα πολύ καλή σεζόν, να βάλει πολλά γκολ, εκτός από το επόμενο παιχνίδι που παίζει εναντίον μας. Του εύχομαι ότι καλύτερο».

Για τις «μονομαχίες» που θα έχει ο Σένκεφελντ και αν τον γνωρίζει: «Η αλήθεια είναι αυτό που σας είπα νωρίτερα, δεν γνωρίζω πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Για να τον αναφέρετε θα πρέπει να είναι καλός αμυντικός, αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».

Για το ότι δεν έχει νίκη στα τελευταία δέκα ντέρμπι: «Το γνωρίζω ότι στα τελευταία δέκα ντέρμπι δεν έχει νίκη η ΑΕΚ. Δεν έχω ακούσει να το συζητούν μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό που ξέρω είναι ότι στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να αλλάξουμε και να σπάσουμε αυτό το αρνητικό σερί και να φύγουμε με μία νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags