Facebook Pixel Επαφές με ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ ο Παναθηναϊκός
| 2019-11-09 15:40:00

Το πρώτο "μπαμ" Αλαφούζου - "Κλείνει" παικταρά για του χρόνου - "Καψούρα" Δώνη - Τρελά λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
Το πρώτο "μπαμ" Αλαφούζου - "Κλείνει" παικταρά για του χρόνου - "Καψούρα" Δώνη - Τρελά λεφτά!

Είναι μεγάλος μπαλαδόρος. Αρχίζουν τα παζάρια. Μόνο στο sportdog.

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει σε σχέση με την αρχή της σεζόν, αφού μπορεί η ομάδα να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά έδειξε ότι έχει σφυγμό και εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη. Στα τρία τελευταία ματς οι Πράσινοι πήραν εκτός έδρας νίκη στον Ατρόμητο, ισοφαρίστηκαν στην εκπνοή από τον ΠΑΟΚ και μοναδική "στραβή" αποτέλεσε η ήττα από την ΑΕΛ.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη βελτίωση του Τριφυλλιού είναι η κατακόρυφη άνοδος στην απόδοση του Γκαγιάς Ζαχίντ, ενός παίκτη για τον οποίο ο Δώνης επέμεινε πεισματικά το καλοκαίρι προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ζαχίντ βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" στα πρώτα ματς της σεζόν, αφού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με αποκορύφωμα το τραγικό λάθος του στο ματς με τον Άρη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νορβηγός είχε το ελαφρυντικό ότι έπαιζε συνεχώς σε λάθος θέση και δεν είναι τυχαίο ότι θυμίζει… άλλον παίκτη από τότε που ο Δώνης τον τοποθέτησε σε ρόλο "δεκαριού".

Ο 25χρονος άσος αποδεικνύει το γιατί ο Έλληνας τεχνικός επέμεινε τόσο πολύ για την απόκτησή του και οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που σίγουρα οι Πράσινοι θα ήθελαν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους. Το πρόβλημα, ωστόσο, έγκειται στην πολύ υψηλή ρήτρα αγοράς του παίκτη, που αγγίζει τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για ποσό που ο Παναθηναϊκός επ’ ουδενί δεν μπορεί να δώσει για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, όμως όσο ο Ζαχίντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, είναι θέμα χρόνου να ανοίξει η κουβέντα για επέκταση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι φυσικά δεν δύνανται να δαπανήσουν 1,6 εκατομμύρια, αλλά μπορούν να ανοίξουν παζάρια με τον ΑΠΟΕΛ, εξαντλώντας τα περιθώρια εύρεσης ενός εναλλακτικού τρόπου για να κρατήσουν τον Ζαχίντ και γιατί όχι να προσφέρουν ένα αρκετά σεβαστό ποσό για την απόκτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" ο Αλαφούζος - Πάει για τρελό deal με τεράστιο όνομα - Του έκανε πρόταση 500.000!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags