Facebook Pixel Βόλος - Παναιτωλικός: 3-2
| 2019-11-09 19:07:00

Ματσάρα με φοβερές ανατροπές στο Πανθεσσαλικό – Ο Βόλος 3-2 τον Παναιτωλικό

Sportdog Team
Ματσάρα με φοβερές ανατροπές στο Πανθεσσαλικό – Ο Βόλος 3-2 τον Παναιτωλικό

Έπαιζαν με 10 από το 64' οι Αγρινιώτες.

Βόλος - Παναιτωλικός: 3-2

Ένα παιχνίδι με θέαμα, γκολ και εναλλαγή συναισθημάτων πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού με επική ανατροπή, για τη 10η αγωνιστική.

Στην αρχή της αναμέτρησης το παιχνίδι πήρε πολύ καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες το χορό των οποίων άνοιξε στο 11' ο Παναιτωλικός που απέτυχε να σκοράρει με Ντάλσιο αρχικά και στη συνέχεια με τον Ταχάρ. Δύο λεπτά αργότερα απάντησε ο Βόλος, με τον Τόρες να βγάζει τετ α τετ τον Ζοάο που νικήθηκε απο τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε άλλη μία θετική επέμβαση με διπλή προσπάθεια σε κεφαλιά του Τσοκάνη στο 15'.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Στο 39' ο Σανιά πήρε την ασίστ από τονΤαχάρ και με εξαιρετικό διαγώνιο νίκησε τον τον Μελίσσα, δίνοντας το προβάδισμα στους Αγρινιώτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος πέτυχε γρήγορα την ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 55', με το γκολ του οποίου το παιχνίδι απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Παναιτωλικός στο 61' έχασε φοβερή ευκαιρία, με τον Μελίσσα να πραγματοποιεί κορυφαία διπλή επέμβαση σε δυνατό σουτ του Ντίας και στη συνέχεια σε πλασέ το Αριγίμπι.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής τουΣιέστεντ με δεύτερη κίτρινη. Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, πίεσε και στο 66' ο Μάντζης έκανε την ανατροπή σημειώνοντας το 2-1. Έλα όμως που ο Παναιτωλικός δεν ήταν διατεθειμένος να παραδοθεί.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν υπέστη ψυχρολουσία, έδειξε φοβερά ψυχικά αποθέματα, λες και φώλιασε μέσα στους παίκτες το πνεύμα του Τίτορμου, του Αιτωλού και στο 68' έφερε το ματς εκ νέου στα ίσια. Ο Αριγίμπι έκανε φοβερή ατομική προσπάθεια, σούταρε, η μπάλα βρήκε τον Τσίκα και κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα για το 2-2.

Ο Βόλος έκανε νέα ανατροπή στο 78', όχι όμως επειδή οι Αγρινιώτες έχασαν τις δυνάμεις τους, αλλά λόγω λάθους του Γιαννακόπουλου. Ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα... ζωντάνεψε στα χέρια του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και ο Γέντρισεκ από κοντά με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα, με το 3-2 να παραμένει ως τελικό σκορ.

Mε το τρίποντο ο Βόλος πέρασε στην 7η θέση με 12 βαθμούς και ο Παναιτωλικός κινδυνεύει όντας 13 με 3.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags