Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Έκανε... πλάκα στη Ντόρτμουντ η Μπάγερν με τεσσάρα - «Δικαίωση» Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-09 21:38:00

Έκανε... πλάκα στη Ντόρτμουντ η Μπάγερν με τεσσάρα - «Δικαίωση» Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκανε... πλάκα στη Ντόρτμουντ η Μπάγερν με τεσσάρα - «Δικαίωση» Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν... υπήρχε ντέρμπι για τους Βαυαρούς!

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Τρεις ημέρες μετά το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μπάγερν Μονάχου μετέτρεψε σε... περίπατο το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι Βαυαροί νίκησαν άνετα με 4-0 και βάσει της εικόνας του ματς, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα γκολ, εξέλιξη που δείχνει πως μάλλον δικαίως ο Πέδρο Μαρτίνς τους φοβήθηκε στο Champions League και παρουσίασε μία παθητική ομάδα.

ε… υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το υποτιθέμενο σημερινό ντέρμπι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Μπάγερν Μονάχου! Και λέμε υποτιθέμενο γιατί, το τελικό 4-0, δεν αφήνει κανένα περιθώριο διαφορετικής ερμηνείας…

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε τον… χορό των τερμάτων στο 27’, κάνοντας ένα ακόμα ρεκόρ με 11/11 στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ μεσολάβησε το τρίτο φετινό γκολ του Γκνάμπρι στο πρωτάθλημα στο 49ο λεπτό, για να έρθει ξανά ο «Λέβα» στο 76’και ένα αυτογκόλ του Χούμελς, στην επιστροφή του στο Μόναχο, τέσσερα λεπτά μετά και να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα (72’ Τιάγκο), Κίμιχ, Κομάν (75’ Πέρισιτς), Μίλερ, Γκνάμπρι (70’ Κουτίνιο), Λεβαντόφσκι.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (4-2-3-1): Μπίρκι, Χακίμι, Ακανζί, Χούμελς, Σουλτς, Βάιγκλ (61’ Αλκάθερ), Βίτσελ, Σάντσο (36’ Γκερέιρο), Μπραντ, Αζάρ, Γκέτσε (61’ Ρόις).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags