Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Ο Μέσι... έσωσε τον Βαλβέρδε - Χατ τρικ με δύο φαουλάρες ο παικταράς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-09 23:57:00

Ο Μέσι... έσωσε τον Βαλβέρδε - Χατ τρικ με δύο φαουλάρες κόντρα στον Όσκαρ Γκαρθία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Μέσι... έσωσε τον Βαλβέρδε - Χατ τρικ με δύο φαουλάρες κόντρα στον Όσκαρ Γκαρθία (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπληκτικός ο Αργεντινός και 4-1 τη Θέλτα η Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός σταρ "καθάρισε" για τη Μπαρτσελόνα πετυχαίνοντας τρία γκολ και οδηγώντας τους Καταλανούς σε νίκη με 4-1 επί της Θέλτα.

Ο Μέσι δεν σκόραρε σε κανονική ροή αγώνα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει τρία γκολ, το ένα με πέναλτι στο 23' και τα άλλα δύο με εκπληκτικές απευθείας εκτελέσεις φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο 48', που ούτως ή άλλως είναι... σαν πέναλτι για τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη.

Το τελικό 4-1 έγραψε ο Μπούσκετς στο 85' με ωραίο σουτ εντός περιοχής, ενώ για τη Θέλτα στην οποία έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 42' ο Ολάσα.

Η Μπαρτσελόνα έπιασε ξανά τη Ρεάλ στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς και επέστρεψε στις νίκες μετά τη "σφαλιάρα" από τη Λεβάντε την περασμένη αγωνιστική και το 0-0 με τη Σλάβια Πράγας μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Η αποψινή νίκη έδωσε... ανάσα και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς τα σενάρια περί αντικατάστασής του είχαν "φουντώσει" μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags