Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Θα του ανανεώσει το συμβόλαιο το συμβόλαιο το Τριφύλλι;
| 2019-11-10 15:28:00

Tρελαμένοι στον ΠΑΟ με ξένο άσο - "Υπέγραψε" στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη ανατροπή - Δεν είναι ο Ινσούα

του Νίκου Στεργίου
Tρελαμένοι στον ΠΑΟ με ξένο άσο - "Υπέγραψε" στον ΠΑΟΚ - Απίστευτη ανατροπή - Δεν είναι ο Ινσούα

Ήταν... τελειωμένος και ήρθαν τα πάνω-κάτω. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός - Ματίας Γιόχανσον: Έδειξε χαρακτήρα στην Τούμπα και ήρθε ισόπαλος 2-2 κόντρα τον ΠΑΟΚ, με το αποτέλεσμα μάλιστα να τον αδικεί, αφού διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τη βούλα του πέναλτι.

Οι Πράσινοι δεν είχαν υστερήσαντες στο ντέρμπι και ο Γιώργος Δώνης είδε όλους τους παίκτες του να αποδίδουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, ακόμα και ορισμένους που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα φέτος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ματίας Γιόχανσον, που έκανε με διαφορά την καλύτερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σουηδός θύμισε επιτέλους τον περυσινό του εαυτό, καλύπτοντας άψογα το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πήρε πολύ καλό βαθμό και στα επιθετικά του καθήκοντα με σωστές μεταβιβάσεις και ανεβάσματα όταν χρειαζόταν.

Η καλή εμφάνιση του 27χρονου μπακ ήρθε στο κατάλληλο timing, αφού η κριτική που του έχει ασκηθεί είναι έντονη, ενώ γίνεται συζήτηση σχετικά με το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής η απόδοση του Γιόχανσον δεν ικανοποιούσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και δεν είναι τυχαίο που ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο επαφή σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, που δεν έχει βρεθεί ακόμα μετά την αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα, ωστόσο καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Σουηδός αμυντικός κέρδισε πόντους στην Τούμπα και μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα με ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με ΑΕΚ: Άνοιξε η πόρτα - Αυτός "τελειώσε" από Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags