Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρδιοχτύπι στο "Βικελίδης" - Έμεινε όρθιος ο Άρης - Πάλεψε για την ισοπαλία ο Αστέρας
| 2019-11-10 17:06:00

Καρδιοχτύπι στο "Βικελίδης" - Έμεινε όρθιος ο Άρης - Πάλεψε για την ισοπαλία ο Αστέρας

Sportdog Team
Καρδιοχτύπι στο "Βικελίδης" - Έμεινε όρθιος ο Άρης - Πάλεψε για την ισοπαλία ο Αστέρας

Επικράτησαν με 2-1 οι Κιτρινόμαυροι.

Superleague: Ακόμη ένα τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Άρης στην έδρα του, φτάνοντας του 15 βαθμούς μετά και τη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1.

Ένα παιχνίδι αρκετά μοιρασμένο, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι και να φτάνουν γρήγορα στο 2-0, με τους Σάσα και Ντιγκινί.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε όρθιος και κατάφερε να μειώσει στο 41' με τον Λουίς Φερνάντεθ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλο το 45λεπτο αλλά βρέθηκε απέναντι στον εξαιρετικό Έμαν.

Η αποβολή του τελευταίου στο 88' έφερε αναστάτωση στο παιχνίδι, με τον Τσιλιγγίρη να περνάει στο παιχνίδι και με το καλημέρα να διώχνει εντυπωσιακά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ατρόμητος.

Με το σφύριγμα της λήξης υπήρξε μικρή ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή για τα λεπτά των καθυστερήσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Άρης για ακόμα μια φορά μπήκε στο παιχνίδι δυνατά και κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ.

Μόλις στο 2’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ιντέγε ναι μπαίνει στην περιοχή, αλλά ο Ματρικάρντι να τον προλαβαίνει και διώχνει την μπάλα με τάκλιν.

Οι Κιτρινόμαυροι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 5΄κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ του παιχνιδιού.

Ο Σάσα πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ματίγια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης.

Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και στο 13’ ο Φετφατζίδης σε πολύ καλή θέση, δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, καθώς πρόλαβαν και έδιωξαν οι Αρκάδες.

Στο 18΄ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι, όμως το σουτ του Λουίς Φερνάντεθ μπλόκαρε εύκολα ο Έμαν.

Ο Άρης κυνηγούσε ακόμη ένα γκολ παίζοντας εξαιρετικά σε όλο το γήπεδο και έφτασε κοντά στο 2-0 στο 26’, με μια προβολή του Ντιγκινί που έδιωξε όμως ο Παπαδόπουλος.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Άρη έδειχνε ασταμάτητος μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του στο 34’.

Μετά από μια εκπληκτική κούρσα του Ρόουζ που πέρασε όποιον βρήκε, έβγαλε στον Ντιγκινί που έκανε το 2-0.

Ο Αστέρας από το δεύτερο γκολ και έπειτα «ξύπνησε» και έψαχνε τρόπο να επιστρέψει στο ματς.

Έτσι και έγινε στο 41’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Λουίς Φερνάντεθ να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και να γράφει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά και μάλιστα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 51'.

Ο Ρόουζ πρόλαβε και έδιωξε έγκαιρα ένα δυνατό σουτ του Μουνάφο, ενώ στο 61’ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία με τον Τασουλή αλλά ο Έμαν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 76’ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Φετφατζίδης αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος.

Στο 87’ ο Αστέρας κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Άρη, με τον διαιτητή να το δίνει και τον Έμαν να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα.

Ο διαιτητής μετά από έλεγχο που έκανε στο VAR πήρε πίσω την κίτρινη και έδωσε κόκκινη στο τερματοφύλακα του Άρη.

Ο Τσιλιγγίρης πέρασε στη θέση του Ντιγκινί και ο αστέρας εκτέλεσε το φάουλ, με τον νεαρό πορτιέρε να βγάζει εντυπωσιακά.

Η ενδεκάδα του Άρη: Έμαν, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Ιντέγε

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καπίγια, Μ. Φερνάντεθ, Λ. Φερνάντεθ, Μπαράλες
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags