Facebook Pixel Μεγάλες ατάκες Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό: "Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά, Γκερέρο;"
| 2019-11-10 18:34:00

Μεγάλες ατάκες Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό: "Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά, Γκερέρο;"

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Μιλόγεβιτς για Ολυμπιακό: "Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι Γκιλιέρμε, Βαλμπουενά, Γκερέρο;"

Τι είπε για την πορεία του Ερυθρού στο Champions League.

O τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αναφέρθηκε στον ρεαλισμό που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την διοργάνωση του Champions League, με αφορμή την πίεση που δέχεται η σερβική ομάδα από τους οπαδούς της για θετικά αποτελέσματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Οι παίκτες που αντιμετωπίσαμε κοστίζουν 150-200 εκατ. ευρώ ο καθένας. Καταλαβαίνετε για τι μιλάμε; Μάλλον δεν καταλαβαίνετε. Έχουν δύο πόδια, όπως και εμείς. Είναι αρκετό; Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο. Για αυτό θα ήθελα να αντιμετωπίζει ο πλούσιος τον πλούσιο. Ο Ποκετίνο δέχθηκε με την Τότεναμ εφτά γκολ από την Μπάγερν. Τι θα συνέβαινε εάν ένας σερβικός σύλλογος δεχόταν εντός έδρας εφτά γκολ; Ας είμαστε σοβαροί. Θα σας δώσω και ένα άλλο παράδειγμα, από την στιγμή που διαβάζω τις ελληνικές εφημερίδες.

Ξέρετε τι γράφουν για τον Ολυμπιακό; Πως κάνει υπέρβαση στην Ευρώπη. Και μιλάμε πως ο σύλλογος έχει μπάτζετ 80 εκατ. ευρώ. Μπορούν να φέρουν όποιον παίκτη θέλουν και να επενδύσουν σε ξένους ποδοσφαιριστές. Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι Γκιλιέρμε, Γκερέρο και Βαλμπουένα; Έχουν παρόλα αυτά απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών της διοργάνωσης. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα πούμε περισσότερα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags