Facebook Pixel Κυρίαρχη Λίβερπουλ στο ντέρμπι - Έριξε τρία στην Σίτι και ξέφυγε με +9 στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-10 20:25:00

Κυρίαρχη Λίβερπουλ στο ντέρμπι - Έριξε τρία στην Σίτι και ξέφυγε με +9 στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κυρίαρχη Λίβερπουλ στο ντέρμπι - Έριξε τρία στην Σίτι και ξέφυγε με +9 στην κορυφή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία νίκη με 3-1 για τους Κόκκινους.

Πιο έτοιμη και ουσιαστική παρουσιάστηκε στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ματς με φοβερά γκολ, αλλά και πολλές φωνές από πλευράς Πολιτών και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μόλις στο 6' ο Φαμπίνιο έπιασε έναν "κεραυνό" έξω από την περιοχή και νίκησε τον Μπράβο ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους, μια φάση πάντως που προκάλεσε τα παράπονα της Σίτι, αφού στην προηγούμενη φάση διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Άρνολντ.

Ο διαιτητής Όλιβερ ενημερώθηκε από το VAR ότι δεν υπάρχει πέναλτι και απ' ότι φάνηκε από το ριπλέι, η μπάλα πάει στο χέρι του Άρνολντ, αφού πρώτα την είχε βρει με το χέρι ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Η κυριαρχία της Λίβερπουλ συνεχίστηκε στο ξεκίνημα και στο 13' ο Ρόμπερτσον έφυγε από αριστερά στην αντεπίθεση και με τρομερή σέντρα βρήκε το κεφάλι του Σαλάχ, που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπράβο για το 2-0 (η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ, αλλά ο Αιγύπτιος καλυπτόταν από τον Στόουνς).

Η συνέχεια ανήκε στους Κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ και στο 51' ο Μανέ με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Χέντερσον έγραψε το 3-0. Οι Πολίτες κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 78' και διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Άρνολντ στο 83' με τον Όλιβερ να μην δείχνει τίποτα μετά την ενημέρωση του VAR.

Το τελικό 3-1 έφερε την Λίβερπουλ στο +9 από την μεγάλη αντίπαλό της, Σίτι, (34 έναντι 25 βαθμών), η οποία έπεσε στην τέταρτη θέση, αφού την δεύτερη και την τρίτη καταλαμβάνουν Λέστερ και Τσέλσι, που έχουν αμφότερες από 26 βαθμούς.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον (61' Μίλνερ), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (86' Γκόμες), Μανέ, Φιρμίνο (79' Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Στόουνς, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Ανχελίνο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο (71' Γκάμπριελ Ζέσους).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags