Facebook Pixel ΑΕΛ - Λαμία: Ανακοίνωση Κούγια με "αιχμές"
| 2019-11-10 23:28:00

"Πυρά" Κούγια για Λαμία και αποκάλυψη για... Βελλίδη - "Κι εγώ θα δώσω ένα εκατομμύριο..."

Sportdog Team
"Πυρά" Κούγια για Λαμία και αποκάλυψη για... Βελλίδη - "Κι εγώ θα δώσω ένα εκατομμύριο..."

Ανακοίνωση με τρομερές "αιχμές".

ΑΕΛ - Λαμία: Ο Αλέξης Κούγιας δεν άφησε αναπάντητη την κίνηση του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να υποσχεθεί πριν 40.000 ευρώ στους παίκτες της ομάδας του σε περίπτωση που νικήσουν αύριο την ΑΕΛ.

Ο Κούγιας τόνισε με νόημα πως και αυτός θα τάξει στους παίκτες του πριμ ενός εκατομμυρίου εάν η ΑΕΛ κληρωθεί με τη Ρεάλ στην Ευρώπη, αφού θα είναι σίγουρος πως δεν θα χρειαστεί να το πληρώσει.

Παράλληλα, τόνισε πως ο πελάτης του και πρώην άσος της Λαμίας, Μάρκος Βελλίδης, του είπε πως οι παίκτες της ομάδας του είναι απλήρωτοι από τον Ιούνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μου μετέφεραν τώρα το βράδυ ότι ο φίλος μου ιδιοκτήτης της Λαμίας - μεγαλοεπιχειρηματίας έταξε 40.000€ πριμ στους παίκτες της Λαμίας για να μας κερδίσουν αύριο στον μεταξύ μας αγώνα στη Λάρισα.

Του χρόνου που θα παίζουμε στην Ευρώπη και κληρωθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ στους παίκτες μου, αφού θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πληρώσω ποτέ.

Καλή είναι η φιγούρα, αλλά από τον Βελλίδη έμαθα, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, ότι οι παίκτες της Λαμίας μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο και ο Βελλίδης είχε πάρει μόνο 486€.

Δεν είναι και πολύ ωραίο πράγμα να μας προκαλεί έτσι ακραία ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο οπλαρχηγός, γιατί αυτήν την 3η θέση τη θέλουμε πάρα πολύ αύριο όλοι μας.

Και αυτά τα 40 χιλιάρικα πριμ χωρίς λόγο μας έχουν πειράξει πάρα πολύ όλους μας και θα το δουν οι φίλοι μου της Λαμίας αύριο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags