Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αποκάλυψη" Δώνη - Αυτός υπογράφει - Τον είχε διώξει ο Νταμπίζας
| 2019-11-11 11:37:00

"Αποκάλυψη" Δώνη - Αυτός υπογράφει στον ΠΑΟ - Τον είχε διώξει ο Νταμπίζας - "Τρώει" άσο του ΠΑΟΚ;

του Νίκου Στεργίου
"Αποκάλυψη" Δώνη - Αυτός υπογράφει στον ΠΑΟ - Τον είχε διώξει ο Νταμπίζας - "Τρώει" άσο του ΠΑΟΚ;

Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Τεράστια ανατροπή. Εντολή Αλαφούζου!

Παναθηναϊκός: Μόνο και μόνο που ο Γιώργος Δώνης τον ξεχώρισε στις δηλώσεις του μετά τη φοβερή χθεσινή ανατροπή του "τριφυλλιού" και την επικράτησή του στο ντέρμπι, δείχνει πράγματα.

Όχι γιατί ο Σωκράτης Διούδης δεν το δικαιούταν. Ίσα ίσα. Με τις επεμβάσεις του ο διεθνής τερματοφύλακας κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό. Και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν η ΑΕΚ κυνηγούσε να τελειώσει το ντέρμπι και στο 2-2, στη φάση του τετ-α-τετ του Γιακουμάκη.

Ο κόουτς το αναγνώρισε λοιπόν, παρότι μπορούσε να το κάνει ξεχωρίζοντας κάποιον άλλον από τους παίκτες του. Τον Φεντερικό Μακέντα, ο οποίος με προσωπική ενέργεια άναψε τη σπίθα της ανατροπής, τον εξαιρετικό και συνολικά καλύτερο του Παναθηναϊκού, Τάσο Χατζηγιοβάνη, τον αρκετά καλό (άλλος άνθρωπος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν), Ματίας Γιόχανσον.

Το έκανε όμως για τον τερματοφύλακά του. Δίνοντας παράλληλα και ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ως γνωστόν, ο Σωκράτης Διούδης είχε ενημερωθεί από τον Νίκο Νταμπίζα στο τέλος της περασμένης σεζόν να φέρει πρόταση προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Δεν έγινε, γι’ αυτό και παρέμεινε, χωρίς όμως ο πρώην τεχνικός διευθυντής να αλλάξει τη στάση του, αρνούμενος να προχωρήσει έστω και σε νύξη για την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα γκολκίπερ, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Πλέον όμως, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα και τη σχετική προτροπή από τον Γιάννη Αλαφούζο, το στάτους του Σωκράτη Διούδη άλλαξε. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον μάνατζέρ του και μετά και τη χθεσινή του εμφάνιση, αλλά κυρίως τις δηλώσεις-μήνυμα του προπονητή, θεωρείται δεδομένο πως και η δική του περίπτωση, αναβαθμίζεται και μετατρέπεται σε προτεραιότητα η παραμονή του στο ρόστερ.

Και κάτι ακόμη που επίσης λεγόταν χθες στα "πράσινα" αποδυτήρια. Ο Σωκράτης Διούδης δεν κλήθηκε στην Εθνική με την επιστροφή του Βασίλη Μπάρκα. Λογικό. Την τριάδα όμως των τερματοφυλάκων συμπληρώνει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος τα μόνα ματς που έχει πάρει το τελευταίο δίμηνο είναι αυτά που του έδωσε ο Τζον Φαν'τ Σιπ με τη γαλανόλευκη κόντρα σε Ιταλία και Βοσνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" ο Αλαφούζος - Πάει για τρελό deal με τεράστιο όνομα - Του έκανε πρόταση 500.000!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags