Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πιο καλοντυμένοι πρώην ποδοσφαιριστές του πλανήτη
| 2019-11-11 21:50:00

Οι πιο καλοντυμένοι πρώην ποδοσφαιριστές του πλανήτη

Sportdog Team
Οι πιο καλοντυμένοι πρώην ποδοσφαιριστές του πλανήτη

Σκοράρουν ακόμα στο στυλ.

Για κάθε Paul Pogba αυτού του κόσμου (της μόδας), ευτυχώς υπάρχει ένας David Beckham και ένας Andrea Pirlo.

Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι πρώην ποδοσφαιριστές του πλανήτη που σύμφωνα με το gr.askmen.com κερδίζουν τη Χρυσή Μπάλα του στυλ.

Xabi Alonso

Όταν δεν κρατoύσε τα ηνία στη μεσαία γραμμή της Bayern, πόζαρε με τα νέα κομμάτια των Ralph Lauren και Prada, ενώ αποτέλεσε τον πιο χαρακτηριστικό εκπρόσωπο του ισπανικού brand Emidio Tucci. Mάλιστα, το 2010 τα ΜΜΕ της πατρίδας του τον είχαν αναδείξει ως τον πιο καλοντυμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη και με το στυλ του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Real, της Liverpool και της Εθνικής Ισπανίας το επιβεβαίωνε απόλυτα.

Andrea Pirlo

To επί χρόνια «μυαλό» της Milan, της Juventus και της Εθνικής Ιταλίας είναι δίχως αμφιβολία και ένας από τους πιο καλοντυμένους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, με τις επιλογές του να είναι ίδιας κλάσης με την ποδοσφαιρική του αξία. Το χτένισμα και το μούσι του κάνει ακόμη πιο cool το όλο στυλ του, γι αυτό και έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές σε εξώφυλλα κορυφαίων περιοδικών αλλά και στο ημερολόγιο των Dolce & Gabbana.

Thierry Henry

Το ύφος του και η φυσιογνωμία του θα μπορούσαν να τον κάνουν ένα πολύ επιτυχημένο παρουσιαστή αν δεν ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς όλων των εποχών. Το στυλ του επίσης είναι εφάμιλλο των θαυμάσιων φαλτσαριστών πλασέ του με τα οποία τρομοκρατούσε τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Ιδιαίτερη η αδυναμία του σε στενά κουστούμια και blazer σακάκια.

David Beckham

Ο άνθρωπος που ενσάρκωσε στο απόλυτο τη σύνδεση ποδοσφαίρου και μόδας, ανοίγοντας εντελώς νέα πεδία στο αθλητικό marketing. Πολλοί προσπάθησαν να τον μιμηθούν με τρομακτικά αστεία αποτέλεσμα -θυμήσου μόνο τι είχε γίνει με τη μοϊκάνα το 2001- αλλά Becks ευτυχώς είναι μόνο ένας. Αμέτρητα εξώφυλλα σε αντρικά -και όχι μόνο- περιοδικά και συνεργασίες με κολοσσούς της μόδας τον καθιστούν κορυφαίο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags