Facebook Pixel Υπερηχητική Λαμία διέλυσε την ΑΕΛ - Φοβερή "κηδεία" μέσα στη Λάρισα με τριάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-11 21:22:00

Υπερηχητική Λαμία διέλυσε την ΑΕΛ - Φοβερή "κηδεία" μέσα στη Λάρισα με τριάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Υπερηχητική Λαμία διέλυσε την ΑΕΛ - Φοβερή "κηδεία" μέσα στη Λάρισα με τριάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη με 3-0.

ΑΕΛ - Λαμία: Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή της στο φετινό πρωτάθλημα, η Λαμία πέτυχε τη δεύτερη σρί νίκη με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο, "συντρίβοντας" την ΑΕΛ με 3-0 εκτός έδρας!

Οι Λαμιώτες επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο, έφτασαν στους 10 βαθμούς και έπιασαν τον Αστέρα Τρίπολης στη 11η θέση. Παράλληλα, δεν επέτρεψαν στη Λάρισα να "σκαρφαλώσει" στην 3η θέση, αφήνοντάς την στην 6η με 15 πόντους.

Ο Ροζέριο Τουράμ άνοιξε το σκορ για τη Λαμία στο 39', με τον Γιάννη Σκόνδρα να οηγεί την ομάδα του σε θρίαμβο με δύο γκολ, στο 64' και στο 72'.

Το ματς

Η ΑΕΛ πήρε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και άσκησε πίεση, ωστόσο οι επιλογές των παικτών της ήταν ανορθόδοξες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να απειλήσουν σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Αντιθέτως, η Λαμία ήταν πολύ πιο ουσιαστική και έφτασε πρώτη στο γκολ. Στο 38’ ο Τουράμ «προειδοποίησε» την ΑΕΛ, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση μετά από δημιουργία του Ρόμανιτς. Παρ’ όλα αυτά, οι «βυσσινί» την… πάτησαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο 39’ και αυτή τη φορά ο Τουράμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ, ανοίγοντας το σκορ.

Η ΑΕΛ μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και μάλιστα έφτασε μια… ανάσα από την ισοφάριση στο 56’, όταν ο Στάνκοβιτς απώλεσε τεράστια ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα άουτ με κοντινή προβολή από τη μικρή περιοχή.

Όπως και στο πρώτο 45λεπτο η Λαμία ήταν αυτή που βρήκε τα γκολ παρά την «φλύαρη» υπεροχή της αντιπάλου της.

Στο 64’ ο Σκόνδρας έκανε το 2-0 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και στο 72’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ από κοντά έπειτα από σοβαρό λάθος της άμυνας.

Δείτε τα γκολ:

Το 1-0 του Τουράμ

Το 2-0 του Σκόνδρα

Το 3-0 του Σκόνδρα

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Μπούστος), Ντάουντα, Μόρας, Σεσέροβιτς (71’ Νούνιτς), Μπέρτος, Κάτσε, Μπράλιτς (46’ Ασούμπρε), Στάνκοβιτς

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Σκόνδρας (90′ Τζανετόπουλος), Βύντρα, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81’ Ντελ Πίνο), Τουράμ (65’ Σάλιακας)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags