Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οκτώ μήνες φυλάκιση στον Βίτορ Περέιρα για τη χειρονομία στη Θ13 στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-12 00:10:00

Οκτώ μήνες φυλάκιση στον Βίτορ Περέιρα για τη χειρονομία στη Θ13 στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οκτώ μήνες φυλάκιση στον Βίτορ Περέιρα για τη χειρονομία στη Θ13 στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός, πριν τα επεισόδια.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή τιμωρήθηκε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα για την χειρονομία του προς την Θύρα 13, πριν την έναρξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο στις 22.2.2015.

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών βρέθηκε στο δικαστήριο μετά από πρόταση του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Γιώργου Λαϊνη προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα αδικήματα της «απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού».

Τελικά, ο Περέιρα κρίθηκε ένοχος για την χειρονομία του αυτή, της οποίας ακολούθησαν... ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και σοβαρά επεισόδια με συνέπεια την καθυστέρηση της έναρξης του ντέρμπι, στο οποίο οι Πράσινοι είχαν νικήσει με 2-1. Ο Πορτογάλος κόουτς τιμωρήθηκε με φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags