Facebook Pixel Τσιτσιρέτι, ο εκλεκτός του Ίβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-12 07:47:00

Με αυτόν θέλει να γυρίσει το κλίμα ο Ίβιτς - Πρώτος στη λίστα άσος της Νάπολι - Θα γίνει deal; (vid)

Sportdog Team
Με αυτόν θέλει να γυρίσει το κλίμα ο Ίβιτς - Πρώτος στη λίστα άσος της Νάπολι - Θα γίνει deal; (vid)

Το παίρνει πάνω του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Μετά τα όσα άκουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ από τους οπαδούς έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Ίλια Ίβιτς έβαλε το κεφάλι κάτω και φαίνεται να έχει βρει, ήδη, την πρώτη επιλογή της Ένωσης για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της "Ώρας των Σπορ", ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει στην λίστα του τον 26χρονο Ιταλό μεσοεπιθετικό, Αμάτο Τσιτσιρέτι, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι μέχρι το 2022, όμως ακούγεται στην Ιταλία ότι θα αποχωρήσει ως δανεικός αρχικά, τον Γενάρη.

Ο Ίβιτς παρακολουθεί καιρό τον Τσιτσιρέτι και φαίνεται ότι έχει κάνει κάποιες επαφές με την πλευρά του παίκτη και μένει να φανεί τι θα συμβεί στην υπόθεσή του τις επόμενες εβδομάδες.

Όσο για την καριέρα του ο Τσιτσιρέτι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λάτσιο και στη συνέχεια της Ρόμα. Από το 2012 έως το 2015 η Ρόμα τον είχε παραχωρήσει δανεικό στις Καραρέζε, Ακίλα, Πιστοϊέσε και Μεσίνα.

Από το 2015 έως το 2018 αγωνίστηκε στη Μπενεβέντο και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τη χρονιά που η ομάδα ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, μετρώντας 36 συμμετοχές και 6 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Νάπολι τον αγόρασε, αλλά τον έδωσε δανεικό στην Πάρμα και στη συνέχεια στην Άσκολι.

Δείτε τον σε δράση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags