Facebook Pixel Νέο "ΣΟΚ" στην ΑΕΚ - Απίθανο όνομα του Ίβιτς - Μεταγραφή από... Β Εθνική
| 2019-11-12 11:00:00

Νέο "ΣΟΚ" στην ΑΕΚ - Απίθανο όνομα του Ίβιτς - Μεταγραφή από... Β’ Εθνική - Έχει να παίξει μήνες

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέο "ΣΟΚ" στην ΑΕΚ - Απίθανο όνομα του Ίβιτς - Μεταγραφή από... Β’ Εθνική - Έχει να παίξει μήνες

Μια ζωή δανεικός. Καμία σχέση με Βέρντε. Διαβάστε να καταλάβετε...

ΑΕΚ: Όνομα προπονητή είναι η αλήθεια πως περιμέναμε, άντε και στόπερ, όνομα εξτρέμ προέκυψε. Αμάτο Τσιτσιρέτι. Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο, κινηματογραφικό (και πού να δείτε την κώμη του).

Αυτός φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σημερινής "ΩΡΑΣ" να είναι ο εκλεκτός του Ίλια Ίβιτς εν όψει Ιανουαρίου για την ενίσχυση των Κιτρινόμαυρων στα άκρα της επίθεσης.

Αριστεροπόδαρος, 25χρονος, ανήκει στη Νάπολι, από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "παρτενοπέι", χωρίς όμως να έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα τους.

Η αλήθεια είναι πως το βιογραφικό του Αμάτο Τσιτσιρέτι δεν εντυπωσιάζει. Κάθε άλλο για την ακρίβεια. Το μπαμ το κάνει πριν τέσσερα χρόνια, συμβάλλοντας στην άνοδο της Μπενεβέντο στη serie Α.

Τη σεζόν 2017-18, στα σαλόνια πλέον, ξεκινάει βασικός, αλλά σταδιακά χάνει τη θέση του και έτσι, στα μέσα της σεζόν επιστρέφει στη serie B, αφού παραχωρείται δανεικός στην Πάρμα. Τον αγοράζει η Νάπολι, τον κρατάει όμως δανεικό στους "παρμέντσι" για το πρώτο εξάμηνο της περυσινής σεζόν και στη συνέχεια, στο δεύτερο μισό της, τον παραχωρεί δανεικό στην Άσκολι, επίσης στη serie B.

Κοινώς, σε όλη του την καριέρα, ο 25χρονος άσος έχει μόνο ένα εξάμηνο παρουσίας στο καμπιονάτο και σταθερή, χωρίς ούτε καν εξάρσεις (με την εξαίρεση μιας χρονιάς) θητεία στη serie B. Δεν μοιάζει σίγουρα βιογραφικό και παράστασεις καλύτερο -για παράδειγμα- από αυτό του Βέρντε, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε μετά Βαΐων και Κλάδων στην Ένωση.

Και σίγουρα δεν μοιάζει με βιογραφικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να στηριχθεί πάνω του η ΑΕΚ για να κάνει τη διαφορά (εδώ, επαναλαμβάνουμε, δεν έχει καταφέρει να την κάνει ακόμη ο Βέρντε, με πολύ πλουσιότερο βιογραφικό και παραστάσεις), ενώ ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός πώς θα ποντάρει πάνω του η Ένωση, ακόμη και ως δανεικό (που εκ νέου φυσικά παραχωρείται από τη Νάπολι) όταν δεν έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο φέτος, με το τελευταίο του ματς να ανάγεται στις αρχές του περασμένου Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητο: Γι' αυτό ζήτησε αλλαγή ο Κρίστιτσιτς από τον Κωστένογλου - Δεν υπάρχει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags