Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη Super League 1 δεν βλέπεται αλλά στο FIFA σαρώνει η ΑΕΚ!
| 2019-11-13 02:31:00

Στη Super League 1 δεν βλέπεται αλλά στο FIFA σαρώνει η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Στη Super League 1 δεν βλέπεται αλλά στο FIFA σαρώνει η ΑΕΚ!

Η ομάδα video game της Ένωσης έκανε νικηφόρα πρεμιέρα.

Με το “δεξί” ξεκίνησε την πορεία της στο Πρωτάθλημα της VGL η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Gamespace. Η “Ένωση” με καλό στήσιμο και γρήγορες κόντρες κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν την ομάδα του Χρήστου Γρίδα. Μάλιστα, ο Μαρίνος Βούλτσος χρειάστηκε να κάνει μία τρομερή επέμβαση, ενώ στο 23′ η μπάλα βρήκε το δοκάρι του γκολκίπερ του “Δικεφάλου”. Αυτό που δεν πέτυχε η Gamespace, το πέτυχε ο Γρίδας, που εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή στο 27′. Η “Ένωση” απείλησε και στο 33′ μετά από κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Gamespace είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την ΑΕΚ. Εκτός 1-2 ευκαιριών, οι “κιτρινόμαυροι” διατήρησαν εύκολα το 0-1 μέχρι το φινάλε, ενώ στο 83′ έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ, την προσεχή Τετάρτη (13/11) όταν και θα δώσει δύο αγώνες. Συγκεκριμένα, η “Ένωση” θα αντιμετωπίσει στις 22:30 την Goeztepe εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική του VPL Champions League και στις 22:45 υποδέχεται την Piraeus FC για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος VGL. Και τις δύο αναμετρήσεις θα μπορέσετε να τις παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ μέσα από το επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο YouTube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags