12/11/19 - 13:43

Ανακοίνωση ΑΕΛ για διαιτησία: "Στην ΚΕΔ το βίντεο με τις φάσεις - Νέος... Κομίνης"

Τι αναφέρουν οι "βυσσινί".

Sportdog Team
Ανακοίνωση ΑΕΛ για διαιτησία: "Στην ΚΕΔ το βίντεο με τις φάσεις - Νέος... Κομίνης"
974views 0shares

Τα παράπονά της για την διαιτησία στο παιχνίδι με την Λαμία εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η ΑΕΛ, λέγοντας ότι θα στείλει στην ΚΕΔ και τον Μέλο Περέιρα τις φάσεις που αδικήθηκε, τονίζοντας ότι σε τέτοιες διαιτησίες εναντίον της θα αναφέρεται με το όνομα του Κομίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά από τη μελέτη του βίντεο του χθεσινού αγώνα από τους προπονητές μας η ΑΕΛ θα στείλει στην ΚΕΔ και στον κ. Περέιρα όλες τις φάσεις, που είναι περισσότερες από 7, στις οποίες έπρεπε ο «Κομίνης» Καραντώνης να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα σε μαρκαρίσματα του Αντέντζο στον Ουάρντα.

Η χθεσινή διαιτησία του «Κομίνη» Καραντώνη μας θύμισε τη διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Πανιώνιο, όταν μπροστά στα μάτια του οι αμυντικοί του Πανιωνίου έκαναν εγκληματικά φάουλ στον Ουάρντα, χωρίς να σφυρίζονται δίνοντας συνεχώς την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα.

Η ΑΕΛ όλους τους διαιτητές που δείχνουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά από σήμερα θα τους χαρακτηρίζει με το επίθετο «Κομίνης».

Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες διαιτησίες από τους «Κομίνη» Παπαδόπουλο με τον Πανιώνιο, «Κομίνη» Σκουλά με τον Άρη, «Κομινη» Κομίνη με τον ΟΦΗ και «Κομίνη» Καραντώνη στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ