Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Πανουργιάς Παπαϊωάνου: "Δεν περίμενα να νικήσουμε τη Λάρισα - Ποιο πριμ; - Είμαστε φίλοι με τον Κούγια, δεν τον πήρα τηλέφωνο"
| 2019-11-12 17:09:00

"Δεν περίμενα να νικήσουμε τη Λάρισα - Ποιο πριμ; - Είμαστε φίλοι με Κούγια, δεν τον πήρα τηλέφωνο"

Sportdog Team
"Δεν περίμενα να νικήσουμε τη Λάρισα - Ποιο πριμ; - Είμαστε φίλοι με Κούγια, δεν τον πήρα τηλέφωνο"

Ρίχνει τους τόνους ο ιδιοκτήτης της Λαμίας.

Αλέξης Κούγιας - Πανουργιάς Παπαϊωάνου: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάνου μιλώντας μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια, για το διπλό της Λαμίας, αλλά και για το πριμ που... θα έδινε!

Ααλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας:

Για το αν ισχυεί η φήμη ότι έταξε πριμ 40.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας: «Οχι δεν ισχύει, φέτος έχουμε πενιχρά συμβόλαια και με το ζόρι προσπαθούμε να τα καλύψουμε».

Για το αν έχει καλές σχέσεις με τον Κούγια μετά τις τελευταίες δηλώσεις του: «Με τον Αλέξη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί σε προσωπικό επίπεδο. Ομως μέσα στο γήπεδο όλοι είμαστε αντίπαλοι».

Για την νίκη της Λαμίας μέσα στην Λάρισα: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε, αλλά εμείς και ισοπαλία να παίρναμε ευχαριστημένοι θα είμασταν. Απο εκεί και πέρα πιστεύω οτι η Λαμία ως ομάδα είναι πολυ υποτιμημένη και αυτό φάνηκε απο της δηλώσεις του Κούγια».

Για το αν μίλησε με τον Κούγια μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Όχι δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί όλοι μετά από κάθε ήττα είναι στεναχωρημένοι».

Για το αν περίμενε οτι η Λαμία θα κερδίσει με 0-3: «Όταν η Λάρισα βρέθηκε πίσω στο σκόρ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ανοίχτηκε και έφαγε 2 γκολ στην κόντρα».

Για το πώς βλέπει την οικονομική κατάσταση στην Λαμία: «Δυστυχώς η Λαμία έχει το μικρότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, πέρσι κυνηγούσαμε μια καλή θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα για να πάρουμε καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags