Facebook Pixel Αποσύρεται και ο Βίγια!
| 2019-11-13 11:13:00

Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν και ο Βίγια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν και ο Βίγια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλη η... παλιά σχολή αποχαιρετά το ποδόσφαιρο σιγά σιγά.

Μετά τον Ρικάρντο Μοντολίβο ακόμα ένας σημαντικός παίκτης της γενιάς του αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αν και θα συνεχίσει να βρίσκεται στον χώρο του ποδοσφαίρου με την δική του εταιρεία, DV7.

«Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και οι οποίοι με βοήθησαν να απολαύσω αυτή την ονειρεμένη καριέρα. Ευχαριστώ και την οικογένειά μου για τη στήριξη. Στόχος μου είναι ν' αποχωρήσω βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα με την κατάκτηση του Emperor's Cup, την 1η Ιανουαρίου», ήταν τα λόγια του Ισπανού επιθετικού.

Ο Βίγια ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Χιχόν, μετά πέρασε από Σαραγόσα και Βαλένθια, έπειτα πήγε στις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο με τις οποίες γνώρισε τεράστιες επιτυχίες, έφτασε μέχρι το MLS για την New York City FC, πήγε και στην Αυστραλία, στην Melbourne City και πλέον βρίσκεται στην Ιαπωνία όπου θα κλείσει την καριέρα του στην Βίσελ Κόμπε.

Κατέκτησε το Euro 2008 και το Μουντιάλ του 2010 με την Ισπανία, ενώ σε συλλογικό επίπεδο κατέκτησε τρία Κύπελλα (2004, 2008, 2012), τρία πρωταθλήματα (2011, 2013, 2014), το Champions League του 2011 στο «Γουέμπλεϊ» με την Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags