Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Έβαλαν τα... γέλια στο λιμάνι - Απίθανο σενάριο - Της τον κάνουν "δώρο"!
| 2019-11-13 13:07:00

Έβαλαν τα... γέλια στον Ολυμπιακό - Απίθανο σενάριο με ΑΕΚ - Της τον κάνουν "δώρο"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έβαλαν τα... γέλια στον Ολυμπιακό - Απίθανο σενάριο με ΑΕΚ - Της τον κάνουν "δώρο"!

Πού το... ανακάλυψαν; Δεν ασχολούνται στο λιμάνι.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Για τον Αμάτο Τσιτσιρέτι και το ενδιαφέρον που προέκυψε από την Ένωση τα είπαμε και χθες. Συνέχεια φαίνεται πως υπάρχει, αφού στον σημερινό Τύπο γίνεται λόγος για επίσκεψη του ατζέντη του Ιταλού εξτρέμ στην Αθήνα και συνάντηση του με τον Ίλια Ίβιτς. 

Τα ερωτηματικά πολλά. Πώς δηλαδή ένας ποδοσφαιριστής με μόλις ελάχιστους μήνες παρουσίας στην καριέρα του σε επίπεδο καμπιονάτο, χωρίς επίσημο παιχνίδι στα πόδια του από τον περασμένο Μάιο, μπορεί ρεαλιστικά να αποτελεί λύση και επιλογή για την ΑΕΚ, είναι θέμα που καλούνται να απαντήσουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

Προφανώς παραχωρείται δανεικός -όπως σχεδόν σε όλη του την καριέρα- από τους "παρτενοπέι", όπου εννοείται πως δεν υπολογίζεται, αλλά αυτό δεν γίνεται να αποτελεί το μόνο του συστατικό. Οι Ιταλοί πάντως το προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο χθες, βάζοντας στο παιχνίδι της υπογραφής του και τον Ολυμπιακό.

Κάτι τελείως ανυπόστατο! Ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί ποτέ και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ με τον 26χρονο Ιταλό. Αφενός γιατί δεν "γεμίζει" ούτε καν σε επίπεδο βιογραφικού, αφετέρου γιατί ειδικά στα άκρα, οι Ερυθρόλευκοι είναι γεμάτοι λύσεις.

Και τώρα, με την επικείμενη επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (γίνεται λόγος για το ματς της 7ης Δεκεμβρίου με τον Παναιτωλικό), η φαρέτρα στα άκρα της επίθεσης, γεμίζει. 

Ντανιέλ Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Σουντανί (όποτε αγωνίζεται εκεί), Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ματιέ Βαλμπουενά (που έχει αγωνιστεί στα άκρα), ακόμη ακόμη και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο (ανάλογα με τον σχηματισμό και τις βουλές του Πέδρο Μαρτίνς) οι ποδοσφαιριστές που ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να χρησιμοποιήσει στα άκρα. Επτά δηλαδή υπό προϋποθέσεις. Λέτε να χρειάζεται και όγδοος, ειδικά μάλιστα όταν αυτός δεν μοιάζει να είναι "επιπέδου" Ολυμπιακού; Σε καμία περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: "Τέλος" από τον Ολυμπιακό δύο ξένοι - "Καθάρισε" και το... παιδί του ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags