Facebook Pixel Άρης: Βάπτισμα πυρός για Τσιλιγγίρη
| 2019-11-13 22:05:00

Έπεσαν όλοι πάνω του - Κύματα στήριξης στον Άρη!

Sportdog Team
Έπεσαν όλοι πάνω του - Κύματα στήριξης στον Άρη!

Φοβερές στιγμές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Απόστολος Τσιλιγγίρης πήρε το “βάπτισμα του πυρός” στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ετοιμάζει τα… γάντια του για το ΟΑΚΑ και από την πρώτη στιγμή είναι φανερό ότι μέσα στην ομάδα στηρίζουν απόλυτα τον… ρούκι.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων», κλήθηκε να καλύψει το κενό του Φαμπιάν Εμάν που αποβλήθηκε λίγο πριν την εκπνοή. Το γήπεδο… σείστηκε για να τον βοηθήσει ψυχολογικά και αυτό ήταν μόνο η αρχή… Με την αντίδραση του στο φάουλ του Λουϊς Φερνάντεθ στο 2ο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, κι΄ ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας του, κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του.

Μετά το τέλος του αγώνα, όπως αναφέρει το pressaris.gr, όλοι τον αγκάλιασαν και τον εμψύχωσαν ενώ ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις. Πρώτος απ΄ όλους ο προπονητής του Μίκαελ Εννιγκ ήταν αυτός που «έπλεξε το εγκώμιο» του νεαρού. Τα εύσημα στον πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα, έσπευσε να δώσει και ο συμπαίκτης του Γιώργος Δεληζήσης και αρχηγός της ομάδας, ενώ σειρά πήρε και ο Λούκας Σάσα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, ο Απόστολος το έχει…».

Είναι γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι με πρώτους απ’ όλους τους Ένινγκ, Χαριστέα, Τερζή ρίχνουν μεγάλο βάρος όχι μόνο στις δηλώσεις, αλλά και στις συζητήσεις τους με τον 19χρονο πορτιέρο, αναγνωρίζοντας ότι σε μια δύσκολη συγκυρία θα σηκώσει το βάρος της φανέλας με το Νο1, υπερασπιζόμενος την εστία του Άρη.

Κατά γενική ομολογία, η ομάδα λειτουργεί σαν μια γροθιά στο σημείο αυτό, θέλοντας να αποφορτίσει και να αποσυμπιέσει τον νεαρό τρερματοφύλακα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags