Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει "μεταγραφή" στο λιμάνι - "Ογκόλιθος" στην άμυνα - "Τρώει" Μεριά - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς!
| 2019-11-13 22:30:00

Σκάει "μεταγραφή" στο λιμάνι - "Ογκόλιθος" στην άμυνα - "Τρώει" Μεριά - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σκάει "μεταγραφή" στο λιμάνι - "Ογκόλιθος" στην άμυνα - "Τρώει" Μεριά - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς!

Ενίσχυση απ' το πουθενά! Για ποιον πρόκειται; Τον θυμάσαι;

Ολυμπιακός: Οι μέτριες εμφανίσεις του Γιασίν Μεριά το τελευταίο διάστημα έχουν αναγκάσει τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει στον πάγκο και να δώσει φανέλα βασικού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, κάτι που ελάχιστοι περίμεναν να συμβεί στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Έλληνας διεθνής θεωρούταν η τέταρτη ιεραρχικά επιλογή στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά ο Μαρτίνς λογάριαζε χωρίς την περιπέτεια της υγείας του Παπέ Σισέ, ο οποίος κοντεύει τους δύο μήνες απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, η ώρα της επιστροφής του Σενεγαλέζου στην αγωνιστική δράση είναι κοντά. Ο Αφρικανός αμυντικός είναι όλο και καλύτερα μετά τη λοίμωξη αναπνευστικού που αντιμετώπισε και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος να ξαναπαίξει άμεσα, με τον Μαρτίνς να περιμένει την επανένταξή του στα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.



Η επιστροφή του Σισέ είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, που χρειάζεται μια ακόμα λύση στα μετόπισθεν, ενώ σε σχετική ερώτηση που του έγινε πρόσφατα, ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκαθάρισε πως εκτός απροόπτου, όπως η πώληση κάποιου παίκτη, οι Ερυθρόλευκοι δεν θα κάνουν κάποια προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο Σισέ θα λειτουργήσει ως... μεταγραφή για το κρίσιμο δεύτερο μισό της σεζόν. Ειδικά σε μια περίοδο που η κριτική στους στόπερ της ομάδας είναι αυξημένη. Εκτός του Μεριά, ακόμα και ο Σεμέδο δείχνει κάπως ασταθής σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και χρειάζεται ανάσες από τα συνεχή παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό deal για κορυφαία ελληνική ομάδα - "Μπάσιμο" των Κινέζων στην ΠΑΕ με 15 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags