Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι σκέφτεται να κατεβάσει την Εθνική ο Φαν'τ Σιπ – Πως θα καλύψει το κενό του Ζέκα
| 2019-11-13 23:55:00

Έτσι σκέφτεται να κατεβάσει την Εθνική ο Φαν'τ Σιπ – Πως θα καλύψει το κενό του Ζέκα

Sportdog Team
Έτσι σκέφτεται να κατεβάσει την Εθνική ο Φαν'τ Σιπ – Πως θα καλύψει το κενό του Ζέκα

Με αυτό το σχήμα προσανατολίζεται ο Ολλανδός τεχνικός.

Πλάνα χωρίς τον Κάρλος Ζέκα κάνει για το ματς της Εθνικής με την Αρμενία για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 ο Τζον Φαν'τ Σιπ.

Η Ελλάδα έκανε την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει για το Ερεβάν, με τον οσπονδιακό τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αποφασίσει να διατηρήσει το 4-2-3-1 φανερώνοντας κάποιες από τις σκέψεις του.

Στον άσο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ανάμεσα σε Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο. Ο Μπακάκης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Χατζηδιάκο να έχει σίγουρη θέση στα στόπερ. Δίπλα του θα είναι ένας εκ των Σταφυλίδη ή Σιόβα, ενώ ο Γιαννούλης έχει μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον Τσιμίκα και τον Κούτρη για το αριστερό άκρο.

Στη μεσαία γραμμή, θα πάρουν θέση κατά πάσα πιθανότητα οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, ενώ ο Μασούρας και ο Μπακασέτας θα είναι οι δύο εκ των τριών της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όσον αφορά τον άλλον εξτρέμ, οι Λημνιός και Μάνταλος έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στην κορυφή της επίθεσης παλεύουν για μία θέση οι Παυλίδης και Κουλούρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags