Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιάγια Τουρέ: Στο πέρασμά του από την Ελλάδα, στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο πεπειραμένος άσος
| 2019-11-15 11:10:00

Φοβερή ατάκα Τουρέ για Ολυμπιακό - "Δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος γιατί..."!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Τουρέ για Ολυμπιακό - "Δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος γιατί..."!

Ο πεπειραμένος άσος στο προσκήνιο!

Ολυμπιακός - Γιάγια Τουρέ: Στο πέρασμά του από την Ελλάδα, στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο πεπειραμένος άσος.

«Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην Ελλάδα και ο κόσμος μιλούσε για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου, δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Κάτι μου έλειπε. Θέλω εγώ να έχω τον έλεγχο της ζωής και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας», ανέφερε σχετικά, ενώ για το πώς φαντάζεται τη συνέχεια της καριέρας του, είπε:



«Στο μυαλό μου θεωρώ ότι θα μπορώ να παίζω ακόμη ένα ή το πολύ δύο χρόνια ακόμη. Ακολούθως θέλω ν’ αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να ασχοληθώ μ’ άλλα πράγματα. Θέλω να είμαι περήφανος για μένα. Ως παίκτης ενίοτε σταματάς γιατί κάποιοι προσπαθούν να σε φρενάρουν. Δεν είναι δική σου επιθυμία. Είναι περίπλοκο. Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία. Απλά θέλω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Εξαρτάται κι από την ποιότητα της ομάδας και τους στόχους της. Θα δούμε, γιατί στην Ευρώπη κοιτούν περίεργα τις ηλικίες. Δεν θέλω να αυτοπροταθώ».

Για το τι σκέφτεται να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, ανέφερε: «Σκέφτομαι να ξεκινήσω προπονητικά μαθήματα. Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή και θέλω να αποτελώ μέλος του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags