Facebook Pixel Επέστρεψε ο Μέσι και "κάρφωσε" τη Βραζιλία - Νίκη της Αργεντινής στο φιλικό ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-15 21:47:00

Επέστρεψε ο Μέσι και "κάρφωσε" τη Βραζιλία - Νίκη της Αργεντινής στο φιλικό ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επέστρεψε ο Μέσι και "κάρφωσε" τη Βραζιλία - Νίκη της Αργεντινής στο φιλικό ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικράτησε με 1-0 η Αλμπισελέστε.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην εθνικη Αργεντινής και της χάρισε νίκη με 1-0 κόντρα στην άσπονδη αντίπαλό της, Βραζιλία, σε φιλικό που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 14'. Κέρδισε πέναλτι από τον Σάντρο, το εκτέλεσε ο ίδιος και νικήθηκε από τον Άλισον, όμως στάθηκε τυχερός στην επαναφορά. Η μπάλα του "στρώθηκε" μετά την απόκρουση και την έστειλε στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Η Βραζιλία θα μπορούσε να έχει πάρει αυτή το προβάδισμα από τη βούλα του πέναλτι, όμως ο 11 ο Ζεσούς αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ με κάκιστη εκτέλεση.

Βραζιλία (Τίτε): Αλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μιλιτάο, Αλεξ Σάντρο (64' Λόντι), Καζεμίρο (86' Γουέσλεϊ), Αρτούρ (55' Φαμπίνιο), Πακετά (46' Κουτίνιο), Γουίλιαν (71' Ροντρίγκο), Γκαμπριέλ Ζεσούς (71' Ρισάρλισον), Φιρμίνο.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αντράντα, Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Πετσέλα, Φόιθ, Λεάντρο Παρέδες (83' Ροδρίγες), Λο Σέλσο (59' Ακούνια), Ντε Πάουλ (90' Ντομίνγκες), Οκάμπος (74' Γκονσάλες), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες (88' Αλάριο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags