Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Οι "τρέλες" του Φαν’τ Σιπ και η πώληση των 15 εκατ. ευρώ – Χαμός με τον... Τοροσίδη του ΠΑΟΚ!
| 2019-11-15 22:01:00

Οι "τρέλες" του Φαν’τ Σιπ και η πώληση των 15 εκατ. ευρώ – Χαμός με τον... Τοροσίδη του ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οι "τρέλες" του Φαν’τ Σιπ και η πώληση των 15 εκατ. ευρώ – Χαμός με τον... Τοροσίδη του ΠΑΟΚ!

Κλείνει μεταγραφάρα μέσα από την Εθνική.  

Εθνική Ελλάδας - ΠΑΟΚ: Η Εθνική Ελλάδας έφυγε με το διπλό από την Αρμενία και παρότι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη δεν θα μας δώσει την πρόκριση στα τελικά του Euro, η εικόνα της ομάδας προσφέρει χαμόγελα και αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ παρά τις... ριψοκίνδυνες επιλογές του στην ενδεκάδα και στην αποστολή, φαίνεται να δικαιώνεται, καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα παρουσιάζεται βελτιωμένη, ενώ μετράει δύο συνεχόμενες νίκες παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με Βοσνία και Αρμενία, ενώ και στην ήττα στην Ιταλία υπήρχαν αρκετά θετικά στοιχεία.

Όσον αφορά το ματς με τους Ρουμάνους πάντως, ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Δημήτρης Λημνιός, που επιβεβαίωσε και σήμερα πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Ο νεαρός εξτρέμ εκτός από το υπέροχο γκολ που σημείωσε, συνολικά είχε καλή εικόνα, ταλαιπώρησε πάρα πολύ τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ έδωσε τουλάχιστον δύο-τρία... έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του, που δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Συνολικά λοιπόν πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία θα τον βοηθήσει να... ανεβάσει κι άλλο τη χρηματιστηριακή του αξία. Άλλωστε, ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό βρίσκεται στο μπλοκάκι πολλών ομάδων του εξωτερικού και έχουν κυκλοφορήσει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με πιθανή πώλησή του το καλοκαίρι. Βέβαια, ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να τον δώσει τζάμπα και εάν δεν... πιάσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα του, σίγουρα θα θέλουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να πουν το «ναι» σε οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Λημνιού, εξαιρετικό παιχνίδι έκανε στη Ρουμανία και ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος δημιούργησε το γκολ της Εθνικής μετά από φοβερή ενέργεια, ήταν πολύ καλός αμυντικά, ενώ είχε πολλές κούρσες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, βλέποντας τον τρόπου που βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Εθνικής και τις τοποθετήσεις του στην άμυνα, πολλοί τον... παρομοιάζουν με τον Βασίλη Τοροσόδη. Μόνο ο πρώην αρχηγός της Εθνικής βοηθούσε τόσο πολύ και επί της ουσίας περνούσε όλο το παιχνίδι από τα πόδια του, όπως συμβαίνει και τώρα με τον νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ.

Εκτός των δύο παικτών του Δικεφάλου, στη νίκη της Εθνικής ξεχώρισαν επίσης οι Τάσος Μπακασέτας και ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ειδικά ο στόπερ της Άλκμααρ για ακόμα μία φορά ήταν πολύ καλός και δείχνει να ταιριάζει απόλυτα με τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος παρότι δεν είναι κεντρικός αμυντικός ούτε σήμερα είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Άλλο ένα... τρικ του Φαν’τ Σιπ που αποδίδει στο χορτάρι, παρότι κανείς δεν το πίστευε!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ - "Έχασαν" πολλά εκατομμύρια - Νέα ονόματα στη... βιτρίνα, αυτοί οι δύο πωλούνται!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags