Facebook Pixel «Black Out» στη Nova!
| 2011-01-24 02:03:00

«Black Out» στη Nova!

«Black Out» στη Nova!

Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στη Nova; Για περίπου μία ώρα… χάσαμε τα αθλητικά κανάλια και την σχετική εκπομπή για την Σούπερ Λιγκ και βλέπαμε μαύρη οθόνη. Στα κινηματογραφικά κανάλια μάλιστα, το πρόβλημα παραμένει.
 

Όπως μας ενημέρωσε το συνδρομητικό κανάλι λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος αργά το βράδυ της Κυριακής, «έπεσε» το σήμα από τα αθλητικά κανάλια.


«Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος «έπεσε» το σήμα από τα αθλητικά κανάλια της NOVAκαι τα Novacinema. Σύντομα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί»,ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού για όσα διάστημα υπήρχε το πρόβλημα.

Περίπου 50 λεπτά με τα μεσάνυχτα το σήμα επανήλθε και η εικόνα επέστρεψε στις τηλεοράσεις μας. Μάλιστα, οι Πανούτσος και Καρπετόπουλος που κάνουν και την εκπομπή «Total Superlrague» ζήτησαν συγνώμη από τους τηλεθεατές και παράλληλα ευχαρίστησαν όσους περίμεναν την… επιστροφή τους.

Ανάλογες ευχαριστίες ακολούθησαν και προς τους Βασίλη Σαμπράκο και Ανδρέα Δημάτο, οι οποίοι περίμεναν για να κάνουν το σχόλιο τους για την αγωνιστική όπως κάθε Κυριακή. Αυτός που έλειπε ήταν ο Μιχάλης Λεάνης, καθώς υπήρχε δουλειά στην εφημερίδα.

Στα κινηματογραφικά κανάλια πάντως το πρόβλημα δεν διορθώθηκε ούτε μετά το πέρας μίας ώρας. Τα Novacinema 1 και 2 ακόμα δεν παίζουν....

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags