Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Νέος Ζαμπά στον ΠΑΟΚ - Top όνομα, τον στέλνουν δανεικό - Έξαλλος ο Ιβάν - Δεν θέλει να φύγει!
| 2019-11-16 23:20:00

Νέος Ζαμπά στον ΠΑΟΚ - Top όνομα, τον στέλνουν δανεικό - Έξαλλος ο Ιβάν - Δεν θέλει να φύγει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος Ζαμπά στον ΠΑΟΚ - Top όνομα, τον στέλνουν δανεικό - Έξαλλος ο Ιβάν - Δεν θέλει να φύγει!

"Κόλαση" στην Τούμπα. Με ποιον "πλακώνονται"; Δεν υπάρχει...

ΠΑΟΚ - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Σε πρόσφατο ρεπορτάζ, επιδερμικά είναι η αλήθεια, έγινε μια αναφορά για το στάτους του Αλεξάνδρου Πασχαλάκη. Παλιότερα, προτού καν τεθεί θέμα και γίνει… viral, το sportdog πρώτος είχε καταθέσει την αλλαγή στην στάση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον διεθνή τερματοφύλακα. Αλλαγή που πρακτικά αφορούσε τον ρόλο του στην ομάδα, αφού ξεκάθαρα του διαμηνύθηκε (καιρό πριν, όχι τώρα) πως είναι ελεύθερος να φέρει πρόταση προκειμένου νa αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Προσοχή, πρόταση που δεν συνεπάγεται τα (πολλά) εκατομμύρια που μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού ζητούσαν οι πρωταθλητές, αλλά οποιαδήποτε πρόταση. Ούτε καν αγοράς, αφού, πρόσφατα, πριν λίγες μέρες, ο "Πάσχα" έγινε… Ζαμπά! Ενημερώθηκε δηλαδή πως μπορεί να φύγει ακόμη και με δανεισμό, για όσο χρονικό διάστημα ο ίδιος καταφέρει να πετύχει, με τον Δικέφαλο μάλιστα να είναι και διατεθειμένος να καλύψει μέρος των απολαβών του.

Πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως ο ίδιος ο διεθνής τερματοφύλακας, θα θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη. Ετσι κι αλλιώς, τη δική του δυσφορία για τον παραγκωνισμό του από το αρχικό σχήμα (παρότι για πολλούς η αντικατάσταση του με τον Ζίβκοβιτς έγινε καθυστερημένα) δεν την είχε κρύψει, με δηλώσεις που η αλήθεια είναι πως είχαν "επιβαρύνει" τη θέση του και είχαν ενοχλήσει αρκετά τους ιθύνοντες του Δικεφάλου.

Τι θα κάνει λοιπόν ο Πασχαλάκης; Κατ’ αρχάς, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον που υπήρχε ως και το καλοκαίρι (στις αρχές του), πλέον δεν υφίσταται. Εξ ου άλλωστε και το σαφές, μεγάλο, χαμήλωμα των απαιτήσεων του ΠΑΟΚ. Σαφώς και παίζει το ρόλο του στην απόφαση του "Πάσχα", ο οποίος πάντως έτσι κι αλλιώς φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Δικεφάλου πως η μετακόμιση τον Ιανουάριο -και για προσωπικούς λόγους- δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές του. Τώρα, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε.

Το δεδομένο είναι πως ο Δικέφαλος, με το deal που του προτείνει, ουσιαστικά δεν υψώνει το παραμικρό εμπόδιο αν και εφόσον ο ίδιος ο Πασχαλάκης το αποφασίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H ανακάλυψη του Μάριο Μπράνκο - Βραζιλιάνος παικταράς που κοστίζει 15 εκατ. ευρώ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags