Facebook Pixel Βασιλόπουλος στο sportdog για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΑΕΚ
| 2019-11-17 09:32:00

"Στο -2 λόγω εύνοιας - Είναι... φευγάτος - 80 εκατ. από Σαββίδη - Βόμβα ο Σάββας"

του Γιώργου Κτενά
"Στο -2 λόγω εύνοιας - Είναι... φευγάτος - 80 εκατ. από Σαββίδη - Βόμβα ο Σάββας"

"Όργια" Βασιλόπουλου! "Γουστάρω τον Βαλμπουενά - Ποια ΑΕΚ;".

Σε όλους και όλα γύρω από το ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Κώστας Βασιλόπουλος, από τους παλιότερους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ τού Δικέφαλου και βαθύς γνώστης του.

Αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει από τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα, στο πώς αναμένεται να κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά και στη νέα Τούμπα.

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Βαλμπουενά, κατέθεσε την άποψή του για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και, τέλος, σχολίασε την ένταση που υπήρξε με τον Τάσο Μητρόπουλο σε εκπομπή του Open. 

"Γιατί είναι επιτυχία το -2 του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό - Φεύγει ο Ζαμπά αν..."

"Είναι μεταβατική περίοδος για τον ΠΑΟΚ. Η μετάβαση από την εποχή τού Λουτσέσκου στην εποχή του Φερέιρα. Κάτι που δεν είναι εύκολο, γιατί για δύο χρόνια ο προηγούμενος προπονητής είχε παγιώσει μια φιλοσοφία. Ο Φερέιρα θέλει πρωταγωνιστικό ρόλο για την ομάδα και, παράλληλα, θέλει να αλλάξει φιλοσοφία. Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολα αν δεν υπήρχαν υψηλοί στόχοι, καθώς αυτό κάνει το έργο τού Φερέιρα δύσκολο. Μάλιστα, χωρίς τους Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, είναι επιτυχία που βρίσκεται στο -2 από τον Ολυμπιακό, καθώς αυτή η βαθμολογική διαφορά δεν είναι αποτέλεσμα της απόδοσης των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά της εύνοιας που είχε ο Ολυμπιακός διαιτητικά στα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ. Άρα μέχρι τώρα όλα καλά είναι για τον ΠΑΟΚ",
ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.



Τι να περιμένουμε για τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα;

"Είναι ένα θέμα προς συζήτηση αυτό, αλλά δεν έχει απασχολήσει σοβαρά τον ΠΑΟΚ ακόμα. Δεν υπάρχει πλήρης εικόνα από τον προπονητή για το σύνολο των παικτών που έχει στη διάθεσή του. Με τα σημερινά δεδομένα, αν βρεθεί καλή πρόταση δανεισμού ή πώλησης για τον Ζαμπά, δεν θα πει όχι. Πριν από τις αρχές Δεκεμβρίου δεν υπάρχει περίπτωση να ληφθούν τέτοιες αποφάσεις. Τότε θα έχουν επιστρέψει πλήρως Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο για να υπάρξει καλύτερη εικόνα για το ρόστερ. Δεν είναι η εποχή ακόμα για να ανοίξει αυτό το θέμα".

"Κλέβει την παράσταση ο Μίσιτς - 80+ εκατ. ευρώ ο Σαββίδης"

Υπάρχει κάποιος παίκτης που έχετε ξεχωρίσει για τη φετινή του παρουσία;

"Ο παίκτης που κλέβει την παράσταση είναι ο Μίσιτς, είναι σημείο αναφοράς. Η εικόνα του σε αντιδιαστολή με τις ευκαιρίες που είχε πέρσι, δεν έχει καμία σχέση. Η αναγέννηση του Μίσιτς κάλυψε το κενό τού Μαουρίσιο και πιστώνεται στον Φερέιρα που του έδωσε τις ευκαιρίες και τη δυνατότητα να δείξει τι μπορεί να πετύχει. Η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος".

Θα μπορούσαμε να πούμε δύο λόγια για τη νέα Τούμπα;

"Το θέμα προχωράει βήμα-βήμα. Πρώτα η νομοθετική ρύθμιση για να μετακομίσει στο Καυταντζόγλειο και να το χρησιμοποιήσει με τους όρους που χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση για το χωροταξικό και αμέσως άνοιξε η κουβέντα για την υλοποίηση της νέας Τούμπας. Έργο το οποίο ο Σαββίδης έχει πάρει το ok του Μητσοτάκη. Υπάρχουν βλέψεις για γήπεδο 40.000 θέσεων, ενδεχομένως να πάει πάνω από 80 εκατ. ευρώ η κατασκευή του, και να σημειώσουμε ότι ο Σαββίδης δεν ζητάει ούτε ένα ευρώ από αυτά τα χρήματα από το κρατικό ταμείο. Γιατί παρόμοια γήπεδα στην Ελλάδα έχουν γίνει με κρατικές επιχορηγήσεις".



"Κάνει τη διαφορά ο Βαλμπουενά - Για αυτό είχαμε ένταση με τον Τάσο Μητρόπουλο"

Ποια είναι η άποψή σας για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ;

"Έχει ποιοτικό ρόστερ ο Ολυμπιακός και ο Βαλμπουενά είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ωστόσο στην Ελλάδα δεν έχουμε δει ακόμα καλά παιχνίδια. Η βαθμολογική θέση τού Ολυμπιακού είναι πλασματική. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικότερο ρόστερ, βέβαια, με την επιστροφή των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο. Σε μεγάλο βαθμό οι μεταξύ τους αγώνες στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τον πρωταθλητή. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να τους ανταγωνιστεί με το υπάρχον ρόστερ, νομίζω ότι είναι εμφανές δεν χρειάζεται ποδοσφαιρική ανάλυση. Ο Παναθηναϊκός βγάζει αντίδραση και κάποια στιγμή θα πετύχει. Έχει ποιότητα αλλά δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο ΟΦΗ και η Λάρισα, παρά την αναπάντεχη ήττα από τη Λάμια".

Τέλος, θέλετε να μας πείτε δύο λόγια για το περιστατικό με τον Τάσο Μητρόπουλο στην εκπομπή του Open;

"Ήταν καθαρά θέμα άποψης. Ο Μητρόπουλος έχει προσωπική γνωριμία με τον Σάββα Θεοδωρίδη και αισθάνθηκε την ανάγκη να τον υπερασπιστεί. Ο Σάββας Θεοδωρίδης για εμένα είναι μια κινούμενη βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τρόπος με τον οποίο απειλεί, εγκαλεί, επηρεάζει είναι απαράδεκτος και ηθικά και νομικά. Η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο υποβιβάζει το ίδιο το προϊόν και τα λόγια του προκαλούν βία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρεπορτάζ-βόμβα για τον παικταρά του ΠΑΟΚ - Στο κόλπο ο συνεργάτης του Μαρινάκη - Τί παίζει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags