Facebook Pixel Ιταλός δημοσιογράφος στο sportdog για τον Τσιτσιρέτι!
| 2019-11-17 12:35:00

Τι παικταρά φέρνει ο Ίβιτς! "Γεννημένος δεκάρι, έχει... ποδάρα, μου θυμίζει λίγο τον Ινσίνιε"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τι παικταρά φέρνει ο Ίβιτς! "Γεννημένος δεκάρι, έχει... ποδάρα, μου θυμίζει λίγο τον Ινσίνιε"

Αποθέωση από Ιταλό δημοσιογράφο. Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες!

Η περίπτωση του Αμάτο Τσιτσιρέτι φέρεται πως απασχολεί την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει φημολογούμενο ενδιαφέρον και εκ μέρους του Ολυμπιακού, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Βιτσέντζο Πισακάνε βρέθηκε στην Αθήνα πριν από μερικές μέρες, όπου είχε συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς και προέκυψε προφορική συμφωνία.

Ποιος όμως είναι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι και η τωρινή του αγοραστική αξία ανέρχεται στα 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ η υψηλότερη τιμή που είχε χτυπήσει στο μεταγραφικό παζάρι ήταν, σύμφωνα με το Transfermarkt, τα 3 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2017; Ο Αντρέα Φάλκο μιλώντας στο sportdog αναλύει το προφίλ του παίκτη.

"Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρώμη. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση στην ομάδα νέων της Ρόμα. Έγινε γνωστός όμως παίζοντας στη δεύτερη κατηγόρια του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα πήγε πολύ καλά στη Μπενεβέντο, την οποία τη σεζόν 2016-17 βοήθησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Serie A. Εκεί έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Μάλιστα σκόραρε το πρώτο γκολ στην ιστορία της Μπενεβέντο στη Serie A κόντρα στη Σαμπντόρια", αναφέρει αρχικά ο δημοσιογράφος του "Radio Marte" της Νάπολι.

Οι Παρτενοπέι τον απέκτησαν τον Ιούλιο του 2018, ωστόσο τον έδωσαν δανεικό αρχικά στην Πάρμα και στη συνέχεια στην Άσκολι. Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Νάπολι αλλά δεν ήταν ποτέ στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι. Υπήρχαν επαφές για την επέκταση του δανεισμού του στην Άσκολι, αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό.

"Προέκυψε πρόβλημα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή", αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος και συμπληρώνει: "Προσωπικά πιστεύω ότι αν έχει πρόταση από την Ελλάδα πρέπει να πάει οπωσδήποτε. Προπονείται με τη Νάπολι, αλλά πρακτικά είναι εκτός ομάδας".

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Τσιτσιρέτι, ο Ναπολιτάνος συνάδελφος στέκεται στην τεχνική του κατάρτιση.  "Είναι γεννημένος δεκάρι. Μπορεί να παίξει φυσικά και στις πτέρυγες, όπου τον είδαμε να αγωνίζεται στη Μπενεβέντο. Μοιάζει λιγάκι στον Ινσίνιε σωματικά (είναι 1,70 μ .ύψος). Του αρέσει να ξεκινά από τα φτερά της επίθεσης, να πλαγιοκοπεί και να εκτελεί. Έχει καλό πόδι, αυτό είναι σίγουρο. Είναι περισσότερο τεχνικός παρά ταχύς. Διαθέτει καλή ντρίπλα σε κλειστό χώρο και πολύ καλό σουτ", καταλήγει για τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή ο Αντρέα Φάλκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-βόμβα από Μελισσανίδη για κορυφαίο άσο της ΑΕΚ - "Σκάει" και μεταγραφάρα αν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags