Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Θα δούμε στο Καραϊσκάκη - Τρεις μεταγραφές - Φεύγει ο Πέλκας - 140 εκατ. για την Τούμπα"
| 2019-11-17 17:30:00

"Θα δούμε στο Καραϊσκάκη - Τρεις μεταγραφές - Φεύγει ο Πέλκας - 140 εκατ. για την Τούμπα"

του Γιώργου Κτενά
"Θα δούμε στο Καραϊσκάκη - Τρεις μεταγραφές - Φεύγει ο Πέλκας - 140 εκατ. για την Τούμπα"

Αποκαλύψεις Ν. Πετρουλάκη στο sportdog. Αποθεώνει Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μια γεμάτη ανάλυση για την πορεία τού ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αλλά και τις εξελίξεις με τη Νέα Τούμπα, έκανε στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Μπαρουτοκαπνισμένος στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε ακόμα στο ενδεχόμενο παραχώρησης των Ζαμπά και Πέλκα τον Γενάρη αλλά και στο λαχείο που έχει κληρώσει στους Θεσσαλονικείς με τον Μίσιτς στα χαφ.

Αποκάλυψε τι συμβαίνει με τη Νέα Τούμπα, ενώ μας είπε την άποψή του για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

"Λαχείο ο Μίσιτς - Κρας τεστ με Ολυμπιακό - Προς πώληση Ζαμπά-Πέλκας"

"Δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει εικόνα που, όπως πέρσι από τον Γενάρη και μετά, έδινε την εντύπωση ότι θα ήταν πρωταθλητής. Έχει δυναμώσει ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ταυτότητα στο κέντρο, εκεί φαίνεται ότι βγαίνει λαχείο ο Μίσιτς, που ο Λουτσέσκου δεν τον χρησιμοποιούσε και προτιμούσε τον Σάκχοφ. Τώρα φαίνεται ότι ο Μίσιτς μπορεί να παίξει ρόλο ηγέτη και να καλύψει πρόβλημα που υπήρχε στο κέντρο από την αρχή, γιατί η ομάδα είναι ίδια κατά τα άλλα. Είναι αλήθεια πάντως, ότι κρας τεστ θα είναι το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα δούμε τις αντοχές του ΠΑΟΚ", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα;

"Κατά την εκτίμησή μας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα γίνουν μεταγραφές στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να δούμε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, γιατί αν ο Ολυμπιακός νικήσει, ξεφεύγει 5 βαθμούς. Βέβαια θα έρθει στην Τούμπα στον δεύτερο γύρο, αλλά κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη στα πλέι οφ, όπου αν ο ΠΑΟΚ πάει χωρίς δυνατές εναλλακτικές, θα έχει πρόβλημα για τον φετινό τίτλο. Πιστευτώ ότι θα γίνουν δύο ως τρεις μεταγραφές, γιατί περιμένω να φύγουν παίκτες με πώληση. Πιθανολογώ ότι ο ένας θα είναι ο Ζαμπά, ο οποίος δεν τον έχουν βγάλει δημοσίως προς πώληση, αλλά το συζητάνε ότι πρέπει να βρεθεί ομάδα για να τον δώσουν. Και ενδεχομένως μπορεί να είναι δεύτερος ο Πέλκας, γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία για τον Πέλκα. Και πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόταση για τον Σφιντέρσκι, όπως και για τον Λημνιό. Αλλά δεν μπορεί να δώσει και τους δύο. Ίσως να μην δώσει κανέναν από τους δύο, ίσως μόνο έναν από τους δύο".  


 

"Κορυφαίος ο Γιαννούλης - Βάζει 140 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης"

Υπάρχει κάποιος παίκτης που έχετε ξεχωρίσει για τη φετινή του παρουσία;

"Για εμένα ο Γιαννούλης είναι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Με όσα είχα δει πέρσι δεν πίστευα ότι μπορεί να έχει αυτή την πορεία. Είναι μπακ, χαφ και εξτρέμ μαζί. Δεν ξέρω ποιος τον βοήθησε, ο ίδιος από μόνος του, ο προπονητής, ο Βιεϊρίνια τον βοήθησε με ειδικά μαθήματα; Πάντως φέτος είναι ο καλύτερος παίκτης. Τα κάνει όλα. Κι από τη δική του πλευρά αρχίζουν όλα. Πάνω από το 50%-60% των προσπαθειών είναι από αριστερά και όχι από δεξιά, όπως πέρσι με τον Μάτος".

Θα μπορούσαμε να πούμε δύο λόγια για τη νέα Τούμπα;

"Η νέα Τούμπα είναι πρότζεκτ που βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η συνάντηση Μητσοτάκη-Σαββίδη ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, για να υπάρξει γρήγορη έκδοση αδειών. Ο Σαββίδης θα τα πληρώσει όλα από την τσέπη του. Τα 80 εκατ. ευρώ ήταν για γήπεδο 35.000 θέσεων. Τώρα με το 41.926 θέσεις, το ποσό θα εκτοξευθεί στα 130-140 εκατ. ευρώ. Γιατί πρέπει να γίνει βύθιση της Τούμπας, να φύγει το κουλουάρ του στίβου και να γίνει γήπεδο καθαρά ποδοσφαίρου. Ο Σαββίδης είπε στον Μητσοτάκη, τον Τζιτζικώστα και τον Ζέρβα ότι όλα τα χρήματα θα τα βάλει αυτός και θα πρέπει η Πολιτεία να μεριμνήσει για τον περιβάλλοντα χώρο. Μάλιστα, τώρα θα σου δώσω και μια αποκλειστική είδηση: Ήδη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ξεκίνησε τη διαδικασία για την εξεύρεση πόρων από το ΕΣΠΑ για τη βύθιση δρόμων και τη δημιουργία πάρκου γύρω από την Τούμπα. Οι δρόμοι Μ. Ασίας και Κλεάνθους θα βυθιστούν και από πάνω τους θα δημιουργηθεί πάρκο για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, που όμως θα γίνεται πάρκινγκ όποτε παίζει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδό του".
 

"Πασαρέλα ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ - Εφτάψυχος ΠΑΟ - Εκεί θα δούμε ΑΕΚ"

Ποια είναι η άποψή σας για Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός φέτος είναι πολύ καλύτερος από πέρσι. Είχα πει πέρσι ότι βρήκε επιτέλους προπονητή. Είναι σημαντικό ότι τον κράτησε φέτος, όπως και τον περσινό κορμό. Σημαντικό είναι ότι για τους παίκτες του Ολυμπιακού το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πασαρέλα και εκεί παίζουν καλύτερα από ό,τι στην Ελλάδα. Μακάρι να φέρει και βαθμούς και στη χώρα μας ο Ολυμπιακός. Από τους Ερυθρόλευκους ξεχωρίζω τον Τσιμίκα, είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, ενώ είναι και ελληνόπουλο. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν τα καλύτερα μπακ σε αυτή την ηλικία, σε ολόκληρη την Ευρώπη".

Για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ;

Παναθηναϊκός είναι ομάδα εφτάψυχη, δεν πεθαίνει ποτέ, είναι μεγάλη ομάδα. Το έδειξε στα ντέρμπι, δεν έχασε κανένας, κέρδισε την ΑΕΚ. Έχει σκαμπανεβάσματα γιατί δεν έχει καλή ψυχολογία και του λείπουν και 1-2 καλοί παίκτες από την 11άδα. Αλλά θεωρώ ότι είναι ομάδα που θα παλέψει για να μπει στην 6άδα. Η ΑΕΚ, από την άλλη πλευρά, έκανε μεγάλη μεταγραφή με τον Ίβιτς, καθώς είναι πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να διορθώσει πολλά κακώς κείμενα. Με δεδομένο ότι έχει ιδιοκτήτη άρρωστο με την ομάδα, την ΑΕΚ θα την φτιάξουν. Αλλά φέτος το έχασε το τρένο. Αν κάνουν καλές μεταγραφές τον Γενάρη, στα πλέι οφ θα δούμε την ΑΕΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εντόπισε τα κενά ο Φερέιρα - "Σκάνε" τρεις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Αυτούς παίρνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags