Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποθέωση Μιλόγεβιτς: "Έτσι είναι ως προπονητής - Πώς παίζει, παίρνει το 100% - Έξυπνος γιατί..."
| 2019-11-17 21:05:00

Αποθέωση Μιλόγεβιτς: "Έτσι είναι ως προπονητής - Πώς παίζει, παίρνει το 100% - Έξυπνος γιατί..."

του Γιώργου Κτενά
Αποθέωση Μιλόγεβιτς: "Έτσι είναι ως προπονητής - Πώς παίζει, παίρνει το 100% - Έξυπνος γιατί..."

Ο Αντώνης Μανίκας στο sportdog για τον Σέρβο προπονητή.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο Αντώνης Μανίκας στο sportdog, καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στη σούπερ σεζόν που έκανε ο Σέρβος προπονητής με τον Πανιώνιο.

Το όνομα του Μιλόγεβιτς συνδέθηκε με την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες και, μοιραία, επιδιώξαμε να μάθουμε ορισμένα στοιχεία για εκείνον, από το πρώτο πέρασμά του από την Ελλάδα ως προπονητής.

"Έτσι είναι ως προπονητής - Πήρε το 100% από όλους τους παίκτες"

"Πρώτα από όλα στη συνεργασία που είχαμε, δεν βρήκα κανένα ψεγάδι. Είναι κοινωνικός, αισθάνεται ως Έλληνας. Το παιδί του είναι διεθνής με τις εθνικές μας ομάδες, τώρα είναι και στον Πανιώνιο. Τον έχει βοηθήσει η παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Αναλύει τους αντιπάλους, ασχολείται με τις λεπτομέρειες. Τον έναν χρόνο που κάθισε στον Πανιώνιο είχε πολύ καλή πορεία η ομάδα με αποτέλεσμα να βγει στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό του είναι η ηρεμία, αυτό είναι το μεγάλο του όπλο. Αυτό του δίνει το δικαίωμα να έχει καθαρό μυαλό", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο παλαίμαχος άσος. 



Πώς του αρέσει να παίζει;

"Στον Πανιώνιο σχεδόν σε όλα τα ματς έπαιζε με το σύστημα 4-2-3-1, γιατί ήταν κουμπωμέν ως σύστημα, ταίριαζε στις δυνατότητες των παικτών. Θεωρώ ότι στον Πανιώνιο πήρε το 100% από όλους τους παίκτες. Έκανε καλή πορεία με αυτό και το άλλαξε σε ελάχιστες περιπτώσεις".

Πώς του αρέσει να δουλεύει με την ομάδα;

"Η αλήθεια είναι ότι την ομάδα την ανέλαβε μετά την προετοιμασία, μετά τη διαφωνία με τον προπονητή που είχε ο Πανιώνιος τότε, οπότε δεν μπόρεσα να τον δω στην περίοδο της προετοιμασίας πώς δουλεύει. Ο Μιλόγεβιτς είχε κάνει κάποιες ακόμα προσθήκες τον Γενάρη, αλλά δεν είχε αλλάξει κάτι στην ομάδα, πήγε με τη δομή που υπήρχε ήδη. Ενδεικτικό της εξυπνάδας του, καθώς δεν διαφοροποίησε πολλά πράγματα".

Έχετε επαφή μαζί του;

"Ναι, φυσικά. Τελευταία φορά μιλήσαμε όταν έπαιξε ο Ολυμπιακός με τον Ερυθρό Αστέρα, για να μου βρει κάποια εισιτήρια για φίλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόφαση-βόμβα από Μελισσανίδη για κορυφαίο άσο της ΑΕΚ - "Σκάει" και μεταγραφάρα αν...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags